Followers MamaTisya

Friday, April 12, 2013

menang Vacuum Cleaner Panasonic

contest ni join time CNY aritu..kena bli apa2 brg dr P&G bernilai rm 30 ke atas...
aku bli pewangi kete ambi pur, febreze,downy & oral-b..
adiah GP adalah peti ais & cash voucher rm 888 if bli product febreze
 tp tkde rezeki ....aku menang adiah bonus cz aku bli under AEON
dpt vacuum cleaner pn ok cz nilainye rm 339...
kena wat slogan & sms...aku antar 1 sms je..syukur alhamdulillah ada rezeki
actually time dpt cal smlm terkejut gk cz sehari b4 tu, bff aku dh ckp...
standby kot2 ada org P&G cal cz diorang tgh calling2 pemenang..
tp ptg tu tkde pn dpt cal so ingtkn tkde rezeki..tup2 pg smlm dpt cal...:)

contest yg sama ni selain under AEON..under Watson pn ada gk

**kemenangan ke-30 utk 2013

**nk menang FM...klik SINI

13 comments:

syawalsimpsons said...

alhamdulillah rezeki akak tu

Mama Zharfan said...

congrats! me dpt hair dryer ajer :p kira balik modal lah gak heheh

Tina Othman said...

Bestnya

Nad MamaZN said...

Bestnye akak...
Mana nak tau ada contest2 ni ek?

Sidratul Muntaha said...

pergh
menang sokmo la kawan kita ni
congrats

mummy_ayu said...

Congrats!!!!

cha said...

serius akak ni selalu murah rezeki. alhamdulillah :)

eeda haziq said...

TAHNIAH MAMATISYA... :D SEMOGA TERUS MURAH REZEKI ...

Nana said...

Murah rezki
Klw rajin mest ada habuan kan

Zura@Iwan said...

tahniah...
murah rezeki ko yer..

Iela Fazielah said...

byknyer dah menang..tahniah.. vacumm best tu kalau nilai lbh 300ringgit..

Syuhada Salleh said...

besnye..thniah sis!

MrS. F!zA said...

tahniah! hebat tu main slogan,.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...