Followers MamaTisya

Friday, April 19, 2013

Gwiyomi plak...korang dh tgk???

aku pn tktau psl Gwiyomi ni
tp tgk rmi plak org dk share videonye
so aku pn tgk la...aku google nk tau maksudnye
Gwiyomi tu maksudnye  "CUTE"
tk silap dr org korea yg nyanyi
dlu oppa gangnam style.....skarang Gwiyomi plak

smlm aku ada share video Gwiyomi kt fb 
yg bdk pompuan cute muka ala2 korea...
lps tu tgk tisya dk buka tab die mlm td
dk tgk video yg sama aku up tu..
pelik gk camner die tau bukak yg sama tu..
die kata die tekan youtube..ada kuar....tu die kusyuk dk ngikut

 
Gwiyomi versi tisya
   
  Gwiyomi yg tisya dk tgk...cute je bdk ni..muka pn ala2 korea
retis2 pn rmi gk yg dk buat video Gwiyomi ni
 antaranye nazim othman, elfira, dafi & hairul azreen

5 comments:

Eliss Mie said...

tengok yg budak perempuan korea comel gak :)

eliss tgk kat 2 days 1 nite, selalu diorang kena denda buat gwiyomi :p

mamaRIFQY said...

ohhhh..baru tauuu dari blog kak amy ni !comel budak tuuu

Nad MamaZN said...

Comel jek kan.. Hihi
Nayli pun suka

Zura@Iwan said...

cute bdk ni..hehe..

zarena heeney said...

dah tgk mmg comey kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...