Followers MamaTisya

Wednesday, April 24, 2013

wordless wednesday #106

gwiyomi versi bff:-p
tp bkn video tau posing je..hehehe
cukup la gwiyomi versi tisya je :-p
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v
retis pn rmi gk yg buat gwiyomi ni...
muka cute mcm nora danish & wawa zainal ni sesuai la buat gwiyomi


 
gwiyomi nora danish yg latest mlm td
 
  b4 tu dh tgk gwiyomi yg wawa zainal ni

8 comments:

Nad MamaZN said...

Gwiyomi!
Klu ada versi bff, saya vote utk akak :)

Tina Othman said...

Comel je

Nana said...

gwiyomi ni kena prang yang comei2 mcm orang korea putih melepak je buat br nampak comel hahaha
kalau tak nyampah rasa nak baling laptop

MrS. F!zA said...

nah kak link yg ni.. https://www.facebook.com/photo.php?v=389281611184947&set=vb.208042365884483&type=2&theater rasa nak lempang laju² je..hahahaha

el said...

dah mcm kembar tiga dah el tgk
so cute
ooo gwiyomi ea...xde utube ke hehe

mamaRIFQY said...

macam2 la skang nikan..giyomi pulakk..hehe..na suke tgk yang wawa zainad tu berbanding nora danish

Falsya said...

skang nie bukak fb mesti gwiyomi merata..hehehe

Negeri di Awan said...

Subhanallah.. saya kagum... kompak selalu ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...