Followers MamaTisya

Monday, April 15, 2013

Givenchy Spring Summer Collection Makeup Workshop


lps abis event signorina yg
menang adiah bernilai rm 2500
aku & bff pegi ke Parkson KLCC plak cz ada dpt invitation 
 Givenchy Spring Summer Collection Makeup Workshop

event ni start kul 12pm-7pm 
tp kitorang chow lps diorang wat lucky draw


kitorang antara yg terawal...so posing2 dlu...
lps tu register utk dpt gift bg 30 yg terawal


ada refreshment skit...redvelvet cake with almond & cookies....
sedap aku siap bw blk extra..hehehe
mashmellow colorful pn ada

aku ada guna perfume Givenchy...
skincare & makeup tk pernh guna

so kitorang di makeover oleh make up artist...



aku punye natural makeover cz aku dh ckp tkmau yg heavy
bff aku plak diorang makeover heavy skit


time dh abis makeover..bff aku sorg lg dtg jenguk kitorang
cz die tk dpt cuti nk join kitorang
lps tu p lunch dlu then dlm kul 4pm dtg blk utk cabutan bertuah

if kita bli brg bernilai rm 50 keatas..kita akan dpt join utk lucky draw...
lg byk bli lg tgi chances ..aku tk bli pn....bff aku bli set bernilai rm 200 tk silap
so die dpt 4 nama utk cabutan bertuah...


dan rezeki berpihak pdnye...tk sia2 bli brg rm 200...
pastu menang set perfume ni bernilai rm 650
bertuah bff aku byk dpt adiah aritu


ni antara gift yg aku dpt ..best..dpt perfume, skincare
& Givenchy makeover session bernilai rm 150
nanti nk kena set date utk p wat makeover free tu:)

**kemenangan ke-31 utk 2013

4 comments:

syawalsimpsons said...

bestnyer kakak...rezeki

mamaRIFQY said...

wahhh..rajin ye kak amy join event2 mcm tapi takpe..sbb sgt2 berbaloii....kan??

Nana said...

Owh kena bli brg ke brg dpt cabutan btuah
Tp berbaloi la kan adiah nye mhl

watyz said...

tahniah!!
x sesia melabur kan... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...