Followers MamaTisya

Wednesday, April 17, 2013

wordless wednesday #104

pecah berderai..nasibaik tiada yg cedera

**kwn2 yg nk bercuti ke Gold Coast Morib...sila berhati2!!!

17 comments:

Nad MamaZN said...

Perghhhh!!!!
Apa citer ni??!!!
Naseb baek sume selamat
Adoi, byk perkara xbest yg kena mengena ngan golkos dh ni

Sidratul Muntaha said...

omai..
mcm2 hal plak dgr benda tak best psl golkos nih

syawalsimpsons said...

adoi takut lak tgk

juelee said...

erk menakotkan... hbes berderai..

Pink Lavender said...

ada org pecah masuk kerr??

ZarinAziz said...

kenapa ni?

Tihara said...

salam singgah sini,

cerimin ke yang pecah?, mengerikan..

zailamohamad said...

pernah baca review dkt tripadvisor yg anak diorang cedera sebab kaca pecah..memang bahaya toilet macam tu, tak sesuai untuk anak2..nasib baik masa we ols pegi anak2 xberminat nak mandi dalam toilet kaca tu, haha

diorang dok berendam dalam jakuzi sahaja

Adlin Mohamad said...

mak aiiii bahaya ni ..tgk gambo macam2 pk kan ..sib baik semua selamat

mamaacha said...

mau piker banyak kali nak gi titon2 kat sini...pegi thrme park je lah...balik hari

Tina Othman said...

Kenapa ni

~ana~ said...

apa cite nih? bahaya betul...

MaMa Rey said...

pecah bederai..uhh bahayanya..nasib baik tak ada yg cedera..

JunAina said...

Kt goldcost ni pun katanya udara tercemar ada bau2 busyukkk...

Cam ner boleh jadi lagu tu, bahaya betol...

mummy_ayu said...

Uiiiii, napa tu?

eeda haziq said...

bahayanya... :(

Norliza Nordin said...

knp ni.. cmne leh jadi camni.. sgt bahaye ni.. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...