Followers MamaTisya

Wednesday, April 17, 2013

wordless wednesday #104

pecah berderai..nasibaik tiada yg cedera

**kwn2 yg nk bercuti ke Gold Coast Morib...sila berhati2!!!

17 comments:

  1. Perghhhh!!!!
    Apa citer ni??!!!
    Naseb baek sume selamat
    Adoi, byk perkara xbest yg kena mengena ngan golkos dh ni

    ReplyDelete
  2. omai..
    mcm2 hal plak dgr benda tak best psl golkos nih

    ReplyDelete
  3. erk menakotkan... hbes berderai..

    ReplyDelete
  4. salam singgah sini,

    cerimin ke yang pecah?, mengerikan..

    ReplyDelete
  5. pernah baca review dkt tripadvisor yg anak diorang cedera sebab kaca pecah..memang bahaya toilet macam tu, tak sesuai untuk anak2..nasib baik masa we ols pegi anak2 xberminat nak mandi dalam toilet kaca tu, haha

    diorang dok berendam dalam jakuzi sahaja

    ReplyDelete
  6. mak aiiii bahaya ni ..tgk gambo macam2 pk kan ..sib baik semua selamat

    ReplyDelete
  7. mau piker banyak kali nak gi titon2 kat sini...pegi thrme park je lah...balik hari

    ReplyDelete
  8. apa cite nih? bahaya betul...

    ReplyDelete
  9. pecah bederai..uhh bahayanya..nasib baik tak ada yg cedera..

    ReplyDelete
  10. Kt goldcost ni pun katanya udara tercemar ada bau2 busyukkk...

    Cam ner boleh jadi lagu tu, bahaya betol...

    ReplyDelete
  11. knp ni.. cmne leh jadi camni.. sgt bahaye ni.. huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...