Followers MamaTisya

Monday, April 22, 2013

korang suka Lavender???


lps mkn sushi king...teman epah nk cr adiah 
utk wedding noni geng kitorang time kt mara dlu
disebabkan die tkleh dtg wedding 
so die pass kt aku adiah soh tlg bg kt pengantin
so singgah la Crabtree & Evelyn kt klcc

 


ada promo sempena mother's day
bli 2 box ni rege rm 328 normal price rm500++
tp kitorang tgk je tk bli pn
sudahnye msk Parkson bli adiah kt sana



  lps tu aku tringat aritu ada tgk 
kt FB Crabtree & Everlyn ada nk bg sample
so aku saje la tnye ada lg ke..die ckp ada
bole pilih samada nk perfume or body lotion
aku amik perfume..epah amik body lotion
so isi details



tp epah tkmo so body lotion ni die bg aku


posing lg...


  kalo korang suka wangian Lavender
sila la ke mana2 outlet Crabtree & Evelyn
utk dptkn sample perfume or body lotion..while stock last ye
tp korang jgn lupa like FB Crabtree & Everlyn



ni kali ke-2 aku dpt gift dr Crabtree & Evelyn...
yg 1st dlu best gk..bole tgk link
http://mamatisya.blogspot.com/2012/11/dapat-free-gift-dr-crabtree-evelyn.html


**kemenangan ke-33 utk 2013








8 comments:

Nana said...

Klw sabun mandi ke pencuci lantai ke mmg xde bli lain sure amek bau lavender

Nad MamaZN said...

Wangiiii...
Kaler pun cantik

Eliss Mie said...

kt shah alam ni mcm x pernah jumpa pulak Crabtree & Evelyn ni.

JaSSNaNi said...

kalau kat puchong ada tak kiosk ni? kalau ada baru nak LIKE and amik sample tu.. cam best lak minyak wangi lavender.. sure dibuai2 mimpi enak tu..

cha said...

sy suka bau lavender. wangiiiii. kalau benda free lg suka hehe

syawalsimpsons said...

bestnyer...nak secalit

NinaAz said...

Lavendar nina sukaaa. Hehe.. bau dia masuk dgn hidung ♥

watyz said...

kite suke bau lavender ni... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...