Followers MamaTisya

Tuesday, April 9, 2013

kalo blk gombak sure bli nasi kukus WAFIE

byk2 nasi kukus...aku mmg suka nasi kukus wafie mmg terbaekkkk...
sbb sama mcm kt klate punye...die punye kuah tu yg best 
nmpk mcm skit...tp bg aku kenyang dh..tp utk hubbyku sure 2 bungkus die sorg :-p
rm 4.50 sebungkus...yummmmm
kalo saper2 yg nk try, sila ke kawasan greenwood 
yg tmpt jual tiket bas ke pantai timur tu 
van tu akan berada btul2 dkt traffic light 
actually ada restoran gk tp lokasi aku tk brp sure
slalu aku bli yg dr van ni
start niaga dr ptg smp mlm..mmg rmi org beratur bli nasi kukus ni

8 comments:

eeda haziq said...

teringat nasi kukus kat parit baru sabak bernam... :D

JaSSNaNi said...

oooihhh.. nasib baik dah tak ngidam.. kalau idak malam ni gak kena terjah..

Ya ALya said...

feveret ya nasi kukus ni...dulu duk shah alam mmg selalu beli nasi kukus tu....

syawalsimpsons said...

nampak sedap tu kak

Nad MamaZN said...

Yg ni saya xpenah rase
Kalu nasi kukus ayam dara tu saya penah rase
Kat tmn melati tu

Mama Zharfan said...

waaa lapar la plak..

mama_umar_maryam said...

nasik kukus mmg never fail ..lagi2 geng ayam goreng berempah,pehh

CikNaa said...

ciknaa pn rajin beli..
mmg terbaikkk! ayam dia best kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...