Followers MamaTisya

Wednesday, April 17, 2013

murah 10 sen ... :)


oh aku dh mcm tokey jual pemanggang ajaib :-p
tkde la aku nk share kot2 yg mana nk bli tp tk sempat bli kn
ye la kalo nk murah org kata p bli kt langkawi
 tp kalo korang kebetulan nk p langkawi or saper2 nk p langkawi bole la kirim kn
tp kalo yg tkde sape nk tlg bli or nk kirim tu...meh bli promo ni
 
harganye rm 79.90....murah 10 sen 
dr yg pernah aku update rm 80
hah tktau la akan dtg akan turun lg ke tk..
tgu aku share if ada lg promo murah kn in future...
so saper2 yg nk bli sila klik >>>>>>>>>>>>myDeal
  tgal beberapa jam je lg nk abis deal ni

rsnye rmi dh blogger yg ada pemanggang ajaib ni kn
dh brp menu ajaib korang masak??


aku masih 1 je menu ajaib..

7 comments:

cha said...

alaaa nak. tapi tak pandaila beli kat groupon tu kak huhu. guna debit card m2u boleh kan?

Gieyana said...

Klau aq beli nih x sure bila leh msk..murah ni..:)

zarena heeney said...

kebetulan member opis pergi ke langkawi kirim pd member jea dpt murah skit

Nad MamaZN said...

Makin lama makin murah
Meroyan sape yg beli mahal aritu huhu (saya la tu!)

Mama Zharfan said...

emmm rasa mcm nak beli

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Nk beli tp not now..tnggu umh siap jap..:p

el said...

alahhh terlepas lg kut
hope2 ada lagi pas ni
nk kena jimat sok hjgn bln nak g holiday hehehe w/pun 80 je rege dia tp duit tu hehehe

MT..ritu g nek shuttle odessey tu kan..beli asing online ke beli kt sn..sbb tgk lam tune hotel tu kan sekali shuttle xde pun dia letak harga tuk kanak2..cane tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...