Followers MamaTisya

Thursday, April 25, 2013

jom makeover


ni bkn makeover sendiri guna makeup tu
tp kita install android application ni
rmi geng2 kt IG pakat dk makeover kn
skali skala feel2 muka licin best gk
korang install dlu perfect365...lps tu bole la mula makeover muka korang
nk muka slim mcm bujur sireh bole, nk idung mancung bole,
nk bulu mata lentik kalah che ta pn bole
nk kasi kulit licin  or cerah pn bole...so pandai2 la korang godek2 tolls dlm tu
perempuan kn suka makeup...tk dpt makeover sendiri kita guna perfect365 pn ok

ni la hasil makeover aku aritu...
actually kalo korang nk makeover better gmbr korang tu dkt zoom utk muka
aku ni jrg2 ada gmbr zoom muka..
tp gmbr kt bwh ni pn bole la utk di makeover...hehehe






 hah kemain selim muka..idung pn mancung haha...kulit kasi licin...


hah yg ni sbb aku pki tudung syria 
sure bola muka aku..so kita makeover skit
so tkde la bolat muka..hehehe...bulu mata kasi lentik skit...
pastu pki contact lens lg..seumur idup tk pernah pki pn...
tp suka tgk org pki contact lens cantik....

kalo tkde kj korang try la makeover perfect365..saje suka2....
tp jgn la over sgt makeup tebal2 kn...

aku yg sebenar tkde la makeover camgini pn...biasa pki bedak & lipstik je
kalo ada function mcm dinner or wedding kdg2 pki eyeshadow,mascara or blusher
eye liner tringin nk pki tp gigil2 plak..mau berair mata...

korang suka makeover tk???


15 comments:

Nana said...

hahah seme dah gile makeup dah

syawalsimpsons said...

kan...sesekali nak rasa diri cantik..make up ok gak kan..

yumielufya said...

selama ni dok pikir...rupa kak Amy ada iras seseorang..lama dah teka macam siapa..hari dah terjawab akk macam kembar seiras kakak ipar Dato Siti..Rozie tu...
Siyesss akk sgt cantik..puji iklas ni dari hati sebab memang serupa Rozie..

atty's said...

comey sgt.. :)

~ cik AiN pinky ~ said...

besttt app ni....hehehehe...

Tina Othman said...

Jadi lain muka, nak try lah nanti

mama leen said...

dah download tapi tak boleh buka.. :(

eeda haziq said...

wow.. nak try laa... :D hehehehe

Sidratul Muntaha said...

dah try mlm tadi.
oh my.
tobat tak nak try
mcm antu pun ade aku tgk
hihihih

Nad MamaZN said...

Suka makeover klu free
Hahaha
Tp dok umah jek pun nak make over ke mana kan?
Kekekeke

watyz said...

wa.. kemain make over nye. tp lagi suka muka kak yg biasa tu... :)

Eliss Mie said...

jangan la menipu orang pulak guna software ni kat fb pulak kan.. hehehe..terima qada qadar tuhan...hehehehe

lia said...

xpandai sgt guna sbb muka ku jd pelik sgt...

mummy_ayu said...

wah..bukan main mancung lagi hidung.he he he..boleh la saja suka2 kan...jgn jual produk mcm yg Net cakap tu..udah la..

izan mama mia said...

sesekali ..hiih..akak pun dah downlod

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...