Followers MamaTisya

Thursday, April 25, 2013

Pendaftaran darjah satu 2014

thn dpn tisya dh darjah satu...oh sekejap je masa berlalu...
nk msk sekolah rendah dh anak dara aku ni
aku tk register online pn cz sekolah yg dipilih ni tkde dlm senarai online
so kena pegi direct kt school tu la
actually borang dh lama amik tp lastweek baru hubbyku p register 
tu pn dh rmi kn...tktau la dpt ke idak...sbb sekolah ni beprestasi tinggi
so pengambilan student tk rmi



tisya ckp die tknk sekolah ni..nk sekolah pink die..
aduhai sbr je la...mmg ler TADIKA AUZA die tu color pink
sekolah rendah mana ada color pink



pg td aku p register sekolah agama intergrasi plak...
kena byr rm 10 utk pendaftaran borang
nk register sekolah agama kena ada salinan surat
 yg mengesahkan kita dh register kt sekolah kebangsaan...
baru bole register sekolah agama
lps tu bln jun nanti ada ujian kelayakan dlu...hrp tisya bole la buat...

lega rs dh setel bab daftar sekolah darjah satu....


**kwn2 yg menang fm ...sorry ye blum sempat pos lg
insya allah akan cuba pos sebelum cuti pjgggggggggggg





11 comments:

syawalsimpsons said...

sekejap je masa tu berlalu kan kakak

fini zaini said...

aku sek keb dftar online dr thn lps...utuk integrated islamic school tu je dftar dlm awl bln 4 aritu bila bkk je tempoh pndftaran..ujian 15/6 gak..standard la kn under JAIS..kalau xdpt kna think other alternatif lh..

Gieyana said...

Aku dh daftar last year..yp nk tukar sekolah psl x nk ug seisi ptg...:)

Adlin Mohamad said...

kyra thn 2015 baru masuk darjah 1 tp dh kena reg thn ni ..apak dia dah gi selasa lepas tgg result bln 8 nnt

Nad MamaZN said...

Akak cuti panjang nak p mana plakkkkk????

mummy_ayu said...

Aku pun lum daftar utk iris..sekarang kan 2 tahun sebelum...

JaSSNaNi said...

alya sama umur dengan haikal...
nak bagi masuk skolah agama gak.. tapi lom daftar... tapi skolah kebangasaan dah settle daftar bulan lepas...

Liney said...

salam... pengalaman daftar anak2 memang best kan... Jom visit page saya utk dapatkan vitamin utk anak2 dan juga utk seisi keluarga :)
https://www.facebook.com/carencurevitastore?ref=hl

zarena heeney said...

ena baru jea daftar last month

Ann@zanyra said...

xpernah lak kte bertembung kt tadika auza ek..N slalo amik ank buah:)

SRAI tu pulak depan je ngn rumah N..ehehhe

~ana~ said...

ana baru je daftar kan ajmal semalam..huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...