Followers MamaTisya

Thursday, April 25, 2013

welcome gift from SEPHORA


aritu kn aku update jd member kt SEPHORA
so dpt la email ni utk redeem welcome gift...dpt body lotion 125 ml


smlm p collect tp body lotion out of stock 
so diorang bg body scrub 150ml ni




aku siap pilih color lg...mula2 die bg color putih flavour coconut milk
lps tu aku nmpk ada color lain..aku ckp la nk tukar color 
nk color pink flavour strawberry raspberry
bff aku plak pilih biru flavour mint



body scrub ni mmg not for sales..mmg utk gift
aku tgh tgu email utk collect gift 
sempena busday aku bln ni..tk dpt email lg...
best kn dpt benda free :)

so kalo korang nk jd member SEPHORA..
bli je apa2 brg then bole sign up utk jd member for free seumur idup
aritu aku bli cream body wash je rm 5



5 comments:

syawalsimpsons said...

bestnyer dapat

~ana~ said...

wah...best nya kak..kalau kita keje ijn lg, sure dah pegi ni...ni nak ke sana alahai..fikir 2-3 kali..

lia said...

besar lak tu... berbaloi2

watyz said...

bestnye dpt free... :)

Dee said...

dee pernah pergi sephora kat klcc tu sekali je..abis semua muka opismate balik lunch aritu berseri2 dgn make up..hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...