Followers MamaTisya

Wednesday, March 27, 2013

Awan Dania The Movie

lastweek blk dr meeting kt UPM, singgah technology park bukit jalil
nk collect tiket free yg aku menang aritu
bole tgk samada kt TGV or Cathay..semestinya aku pilih TGV


pi tukar dlu tiket wyg kt tgv wangsawalk...
so dh ada tiket blk umh dlu......then ptg baru kuar blk...
citer Awan Dania The Movie ni bg aku biasa2 je..mcm tk sesuai je wt filem 
cz bila tgk filem kn rs mcm sesuai wat drama bersiri je la....
nasibaik la tiket free kn...hubbyku b4 aku ajk tu..die tnye..tkde citer lain ke nk tgk...
aku ckp alah tiket free layan je la..hehehe...
citer ni baru je start 14 mac 2013 tp time aku tgk aritu, bole kira la brp org je tgk...
rsnye tk smp 15 org..bkn tkmo sokong filem melayu tp tu la ..
kena perbaiki lg..chewahhhh.....marah pengarah nanti...
tp bkn smua filem melayu tk ok..ada yg ok...

wajib bli bila tgk wyg:-p



 dh abis tgk wyg..jln2 kt groundfloor
ada Great offers dr POPULAR...
so anak dara nk bli buku BARBIE ni


normal price rm 44.90 lps diskaun rege rm 14.90
so mlm2 soh mama bc kn buku ni

7 comments:

~ana~ said...

best nya tgk wayang dgn tiket free...:)

syawalsimpsons said...

awan dania tu kalo buat series..better lagi kot dari filem kan...

Nana said...

Baca banyak review seme kata filem ni filem sampah
Filem paling terul arahan rashid sibir
Sayang la,pelakon best pengarah pon bese wat drama best alih2 dh difilemkan xbest

Nad MamaZN said...

Saya pun tak terasa nak tgk citer ni
Cam kurengg jek lepas wat drama dijadikan filem
Juvana best! Walau drama jadi filem tetap best! :)

Ezna said...

tiket free yg paling best :-)

amiey lee said...

setuju..filem tak best..hapa2 ntqh..laki aku siap tido berdengkur... sayg sgt pelakin best filem.n jalan cerita hapa2

combi said...

best ke citernye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...