Followers MamaTisya

Sunday, March 31, 2013

saper nk FREE 6biji muffins yg sedap..meh bc cpt


kalo korang arini ada plan nk ke wangsa walk shoppingmall
just like & share kt wall fb korang...
lps tu kul 4pm, korang show kt outlet Occubite Muffins & Coffeee
 kt groundfloor berdekatan ngan A&W...
100 org yg terawal dpt free 6 biji muffins....


baru jp ni tgk gmbr kt fb Occubite Muffins & Coffee
ni gmbr smlm org tgh beratur utk dpt free muffins
mcm ku kenal org yg tgh snap gmbr bj pink tu:-p
saper lg..aku ler:-p

so korang apa tgu lg..pi ler like & share redeem by 4pm today


2 comments:

Si Matatajam said...

Mesti ramai yang beratur nak muffin free kan.. Salam kenal..

Nana said...

ala orang dah balik johor baru ads promotion ishhh br je ritu ari rabu g wangsawalk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...