Followers MamaTisya

Monday, March 18, 2013

pemanggang ajaib semakin murah...only rm 80


utk kwn2 yg blum sempat bli pemanggang ajaib
ni ada promo lg murah only rm 80
b4 ni aku pernah update paling murah rm 85
so saper yg blum ada lg pemanggang ni bole la bli
tgal beberapa jam je lg nk abis
mmg la org ckp kt langkawi lg murah
tp if korang tk sempat p langkawi bole la bli deal ni
utk yg berminat nk bli klik>>>>>>>>>>>>>myDeal

entry ayam panggang black pepper ajaib
mmg rmi org view..so kalo korang nk cuba bole la klik entry tu

11 comments:

syawalsimpsons said...

terbaik la...sy pon suke

amiey lee said...

ni yg buat aku marah gilerrrr..napa suma habis semlm n ari ni.. duit bonus plak masuk sok...huargggghhhhh

Sidratul Muntaha said...

makin murah dah benda ni
ehehhe
ko nnti jemput join contest kat blog aku yeh

Pu3 Bibah Cun Melecun said...

as salam kak..

sorry nak tanya..ni first time beli kat mydeal ni..

lepas buat pembayaran sume and dapat voucher tu... nak buat ape eh lepas tu..cemana nak redeem?huhu..

thanks kak..

fazilzura said...

dh makin muroh

Nana said...

adoi dah cakap dah aritu jgn ada lg murah sudah haha
skali btol la ada lg murah

Citymobile JACKSON said...

nak jugak...

nur atikah megat said...

salam..sy nk tny smlm sy ada beli pemanggang ajaib happy call ni dgn MyDeal..slps membuat byrn dia ada bg voucher..cm mane ye nk guna voucher ni & ada kaitan x dgn byrn yg telah sy lakukan..sape2 sudi share..TQ

mama tisya said...

nur atikah...lps buat pembayaran selalunya mmg akan dpt voucher utk kita refer tp sure kena isi form details utk alamat penghantaran so voucher tu utk reference kita shj

nur atikah megat said...

oo..kalo utk reference je x pe la..semua details utk alamat penghantaran sy dh isi..tp voucher tu mcm mane kita nk redeem ye..satu lg bpe lama dia amik ms utk penghntrn..tima kasih sis kerana reply msg sy :)

mama tisya said...

nur atikah..voucher tu tk perlu redeem cz dh isi details maklumat penghantaran..kalo tk silap dr kwn2 yg bli online amik masa dkt sebulan jugak baru smp...sbb kdg2 stock abis..apa2pn bole je email ke alamat penjual tu jika dh lebih 30hari tk smp2 lg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...