Followers MamaTisya

Friday, March 22, 2013

ole2 dari Colmar Tropicale, Bukit Tinggi


lps blk dr cuti2 Sarawak...
adik aku follow husband die ada kj kt Bukit Tinggi
mama aku follow sama tp papa & adik bongsu aku tkleh nk follow

tisya pn tk smp lg kt Colmar Tropicale ni
cz pernah nk bw time busday tisya 4thn tp tutup...
nanti ada rezeki bole la bw tisya jln2 cni
kemain sakan posing Damia & Danish


siap sewa kimono lg..si kembar sronok bg mkn ikan



suka dpt FM Colmar Tropicale dr mama :)

v
v
v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v

v
v
v

v
v
v
v
v

v
gambar kenangan thn 2007 aku kt Colmar Tropicale
time ni dh 7 bln peknen..muka pn dh kembang...:-p
gmbr duduk tkde la nmpk perut aku tu..
oh rindunye bila tgk gmbr perut membesar ada baby
bkn perut beso byk lemak mcm skarang:-p

11 comments:

syawalsimpsons said...

ayooo lain betoi muka akak time pregnant kan

MrS. F!zA said...

colmar punya fm leh thn gak rege dia kalo compare tmpt lain mcm cameron..hehe

Nad MamaZN said...

Suka tgk damia n danish ni
Bergambar sama2 elokkk jek
Fm cantek!
Jom kak p bukit tggi!
Hehhe

amiey lee said...

wahhh aku kaat dtg sini masa study kt poli dulu...tu pun sbb ada lawatan satu kelas ke sana..adala dlm 12 tahun kot

Zarena Heeney said...

lainnya muka amy

mama leen said...

comelnya masa peknen

~ana~ said...

xpe..x lama lg insyaallah ada la rezeki perut membesor tu..hehehe...

Rara Nasiha said...

Lainnya dulu dengan sekarang. Tapi sekarang pun kurus jela. Tak besar mana :)

Ya ALya said...

lainnyer muka akak......

FM bukit tinggi ni je yg belum ada dalam koleksi ya....

radziah AR said...

comelnya amy time preggy....chubby..
kzie pun dah lama tak pergi bukit tinggi. 1st/last time pergi lps bersalin nuha, 2008. seronok jalan, lps tu baru sedar bawa anak 3 bln pergi tgh hutan...yg taman jepun tu...

Nana said...

Lama dah tak g sini
Dah 3 pegi ms xkawen lg, masa animun pes anni, masa mia 2 thn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...