Followers MamaTisya

Friday, March 8, 2013

saper tk suka bila dpt CEK kn :)


minggu ni rmi blogger dk update entry cek dr Nuffnang
tp ni bkn cek dr Nuffnang
tp cek ke-2 dr exabytes dh smp
tgk date pd cek tu bln 2 lg tp aku trima awl bln mac
tp ada kesilapan berlaku pd amountnye
sepatutnya rm 60 bkn rm 50
so aku dh inform pihak exabytes 
& diorang akan antar balance tu akhir bln ni



utk yg blum tau, selain iklan Nuffnang,
kt blog MamaTisya ni ada iklan dr exabytes 
syarat utk dpt iklan dr exabytes ni atleast 350 UV sehari
kalo korang nk try apply bole refer entry


syukur alhamdulillah...rezeki berblogging selain dpt cek dr Nuffnang:)


15 comments:

syawalsimpsons said...

alhamdulillah rezeki kan

salimah said...

Assalam..

Bestnya kan..blogging2 dpt rezeki..bila la kita nak dpt mcm ni.. :)

eeda haziq said...

BTUL3.. ALHAMDULILLAH ...

Cik Puan Rara said...

best nya =)

Falsya said...

alhamdulillah...;)

♥cikmOt♥ said...

memang rezeki...

Nad MamaZN said...

Kak, saya punye rekues utk 2nd iklan xlepas hukhuk sedihnye saya.... :(

*∽ IZAN ∽* said...

uikss RM50 banyak tuhhhh.. masyukkkk!!!

amiey lee said...

alhamdulillaaahhh wahhh leh belanja pretzel nih heheheh

lia said...

x capai 350uv per day he3

cha said...

masyukkk. nak cashout nuffnang tapi syg sebab sikit lg

Zarena Heeney said...

tahniah masyukkkkkkk

Nory Zoulkefle said...

merangkak nk kejar uv 350 sehari...hehe..

anyway tahniah kak...=)

iietamalek said...

alhamdulillah, rezeki....

el said...

el pun dah dpt 2nd payment frm exabytes..tp RM55 je

rezeki tu kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...