Followers MamaTisya

Friday, March 8, 2013

saper tk suka bila dpt CEK kn :)


minggu ni rmi blogger dk update entry cek dr Nuffnang
tp ni bkn cek dr Nuffnang
tp cek ke-2 dr exabytes dh smp
tgk date pd cek tu bln 2 lg tp aku trima awl bln mac
tp ada kesilapan berlaku pd amountnye
sepatutnya rm 60 bkn rm 50
so aku dh inform pihak exabytes 
& diorang akan antar balance tu akhir bln ni



utk yg blum tau, selain iklan Nuffnang,
kt blog MamaTisya ni ada iklan dr exabytes 
syarat utk dpt iklan dr exabytes ni atleast 350 UV sehari
kalo korang nk try apply bole refer entry


syukur alhamdulillah...rezeki berblogging selain dpt cek dr Nuffnang:)


15 comments:

  1. Assalam..

    Bestnya kan..blogging2 dpt rezeki..bila la kita nak dpt mcm ni.. :)

    ReplyDelete
  2. Kak, saya punye rekues utk 2nd iklan xlepas hukhuk sedihnye saya.... :(

    ReplyDelete
  3. uikss RM50 banyak tuhhhh.. masyukkkk!!!

    ReplyDelete
  4. alhamdulillaaahhh wahhh leh belanja pretzel nih heheheh

    ReplyDelete
  5. masyukkk. nak cashout nuffnang tapi syg sebab sikit lg

    ReplyDelete
  6. merangkak nk kejar uv 350 sehari...hehe..

    anyway tahniah kak...=)

    ReplyDelete
  7. el pun dah dpt 2nd payment frm exabytes..tp RM55 je

    rezeki tu kan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...