Followers MamaTisya

Thursday, March 21, 2013

ole2 dari Sarawak

baru2 ni adik aku ada p cuti2 sarawak ngan family mertuanya
so spt biasa ada la ole2 dr sarawak utk kami


dpt tshirt i love sarawak utk tisya & fm utk aku..tq angah


slalu kalo dr sarawak dpt fm bentuk kucing..
kalini special fm kek lapis sarawak



tmpt wajib posing kt patung kucing tu...
sronok si kembar jln2 jauh smp sarawak



hah mkn ulat..org kt sarawak kn diorang goreng ulat ni
kusyuk si kembar tgk ulat2 tu
adik ipar pd adik aku kemain posing nk ngap ulat tu:-p
diorang panggil ulat mulong or ulat sagu
ada tk saper2 yg dh try mkn ulat ni???

byk2 negeri..sarawak je aku blum pernah pegi
bila ntah nk smp....

12 comments:

Nad MamaZN said...

Fm tu unik

watyz said...

cantik la fm tu... errr.. tgk ulat tu pon aty dh ngeliat2 mcm ulat tu jugak. inikan pulak nak makan... hehehe

fazilzura said...

skali imbas tgk FM tu ingtkan kek betul .. hehehehh

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE geli nyeeee tgk ulat tu

♥cikmOt♥ said...

biar betul kak...lum pernah sampai sarawak???hurmm...

syawalsimpsons said...

adoi..abis adik tu mkn x ulat tu

Ya ALya said...

fm tu sangat unik.....

Alycia said...

ohhh, kita pun belum sampai sarawak ..

amirini said...

ulat sagu tu sedap.. jemput la mkan..

Ibu Lala said...

Cantik fm tu. unik

cha said...

sy pun tak pnh smpai sarawak lg. eee gelinya tgk ulat tu >.<

ngumbang said...

Haha, nak datang lagi ka tak?

Selain Kuching cubalah di kawasan sarawak yang lain.

Pun cukup best.

http://www.facebook.com/sarawakborneotour?ref=ts&fref=ts

ngumbang said...

Haha, best kan Sarawak?

Ni hah, ada web link untuk tengok-tengok apa lagi yang ada di Sarawak.

Selain Kuching tempat lain di Sarawak pun mesti cuba tau?


http://www.facebook.com/sarawakborneotour?ref=ts&fref=ts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...