Followers MamaTisya

Wednesday, March 13, 2013

layan starter & dessert @ Tony Roma's



lama dh tringin nk mkn onion loaf ni..
ada 2 pilihan hall & full...aku order yg half....rm 12.90..sedap..yum22

 
yg ni roti+garlic mmg dpt free if kita order apa2 menu time lunch
 
bff aku spt biasa layan soup je die...
aritu soup daging rm 7.90


lps tu layan dessert...chocolate cookies rm 8.90...
tp cookies tu tk rangup...tk sedap sgt..





 kalo resit tu rm 150 ke atas ..bole la putar roda ni...kitorang skit je mkn aritu

14 comments:

  1. feveret starter kite everytime makan kat Tony Romas..sedapnyeeeee..

    ReplyDelete
  2. asal masuk blog akak ni jek, nafsu saya didera kak...huwaaaaa

    ReplyDelete
  3. Desert sis..
    Dap tu..
    Dpt kat Aqil dia pulun sorang je tu.. ;)

    ReplyDelete
  4. suka dessert yg lagi satu oreo ape tah namanye.. nyum nyum

    ReplyDelete
  5. Onion loaf my feveret tuh!! sedappnya nyum nyum!!!

    ReplyDelete
  6. nyum..nyum..nyum...terliur sudah ni...

    ReplyDelete
  7. Tkpenah p mkn kt tmpt ni
    Kak, ada 1 iklan tu kan
    Muka org tu sejibik muka akak
    Tp saya lupa iklan apa
    Klu tgk mesti teringat kt akak
    Hehe

    ReplyDelete
  8. dessert...chocolate cookies ..tu yg sedapp

    ReplyDelete
  9. bestnya... tetiba lapar huhu..

    ReplyDelete
  10. teruja tgk onion loaf tu..

    belum pernah makan kat tony nie

    ReplyDelete
  11. sllu sgt bc psal tony roma ni..bila la nak merasa..jom mama tisya banjer el hahaha

    ReplyDelete
  12. ala lama tak mkn tony romas. fillet and ribs dia terbaik kan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...