Followers MamaTisya

Friday, March 29, 2013

Nestum 3 in 1 My Perfect Morning

so adiahnye dh smp lama dh...tp aku baru pi collect kt umh mamaku
dpt 2 pack nestum 3 in 1 ni tp perisa ala2 herba gtu...tk rs nk try:-p
 tp yg tk bestnye gmbr kt pembalut tu gmbr org lain...
aritu penganjur ckp pemenang akan dpt gmbr yg kita antar..
redho je la gmbr sape ntah tu...

ada sape2 yg pernah try nestum 3 in 1 perisa herba ni?

6 comments:

Tihara said...

tak penah try lagi..tahniah :)

Tihara said...

klik nuffy utk awk :)

nurul amalina said...

da rasa..cam sama je. hr tu dpt trial satu pack je pun..

syawalsimpsons said...

perisa baru ni

el said...

lau sedap boleh spare kat ofis hehehe

Mama Mya said...

saya pun dapat.... ada lah terai hari tue rasa dia sama jer tapi ada bau & rasa jingseng sikit...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...