Followers MamaTisya

Thursday, March 21, 2013

Jockey Parking Services

feeling2 mcm org kaya sbb kena parking thru jockey
setahu aku kalo guna servis jockey ni bayarannye per hour
tp aritu per entry..rm 6

slalu kete mewah je guna servis jockey ni..
tp jgn main2 kete kelisa aku pn mewah gk..hehehe
actually kt situ mmg tkde tmpt parking lain..
mmg kena guna servis jockey tu jugak
korang pernah ke parking kt jockey camni???

6 comments:

syawalsimpsons said...

fuyooo best tu verangan2 sikit jadi org kaya kan kak..bila lagi kan...

combi said...

ooooooo...baru tau....

Nana said...

penah guna masa g hukm tu pon sebab parking penuh dah puas pusing 10x pusing xde parking last2 g kat jockey je sejam RM10

Ya ALya said...

tak pernah pun kak.......nasib tak la mahal bayarannyer.....

Mama Zharfan said...

murahnya :) biasanya jockey service ni mahal ;)

Ibu Lala said...

Pernah gak paking jockey ni kat midvalley dgn loyat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...