Followers MamaTisya

Monday, March 4, 2013

hasil rembatan jcard lastweek


salam uolsss....
jom tgk apa yg aku sempat rembat
 
actually ni brg mama ku skali so nmpk la byk...
brg aku skit je..mcm tk caya tk brp byk membeli kalini:-p

bj blouse 2 helai utk aku
tisya blikan dress 2 helai gk
hubbykupn tshirt 2 helai gk

yg ni yg paling best bila shopping jcard kn..dpt voucher:)
tp bkn smua aku punye..aku punye 3 keping je..selebihnya mama ku punye
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
kami smp dlm 8.30am..pintu buka 9.30am..
so lepak dlm kete dlu..tu pn dh Q pjg nk msk parking..
slalunye aku parking kt atas tp aritu tk buka lg so parking kt bwh

time ni tk rmi org lg...

 rmi yg dk rebut  promo ni 2 bag utk rm 100

hah time happy hour ni utk rembat bantal or comforter

mama ku rembat 2 bantal tu rm 49
pastu bli cadar corak english tu.... sweet


 aku kenan kt travel beg pink tu tp tk bli pn:-p

 

 slalu time jcard parking free tp aritu kena byr mcm biasa..hampeh tul
apa slhnye bg je free mcm sebelum ni

blk dr jcard singgah kedai PATTANI TOMYAM 
area sri gombak...masing2 dh kelaparan
ye la time tu dh menghampiri pukul 4pm:-p
layan paprik seafood,telur bungkus & tomyam putih...kenyang


korang suka tk shopping time jcard???
minggu ni tk silap 6 & 7 feb jcard kt one utama


17 comments:

NinaAz said...

tuuu diaaaaa... byknya borongggg... hihi

Nana said...

bestnya shopping

♥cikmOt♥ said...

akak p jcard...saya p terapi diri...hahaha

AdanyaKauUntukku said...

akak pegi sabtu lepas
yang bestnya sume dapat diskaun.....
dari nak beli satu...jadi dua tiga empat :)

MRS. K said...

suka tapi dah lama tak pegi jcard huhu

zarena heeney said...

lamanya tak pg jcard

eeda haziq said...

mamatisya . tmpat ida baru je bukak aeon ni?? kat semua tmpt ke ade jcard day ek?? kad member baru je buat .. :)*saya suka shopping time sale jugak* hihihi

syawalsimpsons said...

betoi2 ni..bila nak ada kat area sini

lia said...

sakan dia shopping he3

Ezna said...

banyaknya sopink.....:-)

Tina Othman said...

time jcard sales mmg sawan, tapi sawan jugak nak dpt parking kekeke

aanie said...

nak tanya, cadar corak english tu bape ek? cantik...

mummy_ayu said...

ko..memang tak miss kalu J card day kan...

Ya ALya said...

tak pernah g pun......kt sini mana ada jusco...huuuhuhuhu

mamaRIFQY said...

bestnyerrr la time jcrd ni yek ! hurmm..melopong jer la kite yang duk trg ni

Nana said...

Mmg bbaloi soping time jcard
Rugi nye kluang xde jj
Br bli brg yg rasanya klw bli kt jj sure dapat banyak voucher

Ibu Lala said...

Uii byknye shopping. Shopping sakan ni. Sy x kisah kalau ada member kad ni. X rajin pg pun sbb sesak. Rs cam nak pitam tgk org ramai sgt. Lg satu nak q ms bayar tu. azab weii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...