Followers MamaTisya

Thursday, March 7, 2013

new menu utk 50% diskaun @Pizza Hut


smlm mkn kt Pizza Hut@Pavilion
tgk ada menu baru utk 50% diskaun tp kena ikut hari la kn
so smlm rabu yg dpt 50% 
bole order spaghetti, garlic bread or air apa ntah lupa





tp kitorang tk amik menu yg ada 50% cz nk mkn menu lain


bff ku layan italian herbs chicken rm 14.90..
kalo mkn ari isnin dpt la 50% only rm 7.45
jgn tertipu bila tgk gmbr ni
actually ayam tu kecik je
if korang tgh lpr rsnye tk kenyang...hehe


aku plak mkn cheese baked meatball...
amik beef sos nye semestinya cabonara rm 10.50...
kalo mkn ari khamis dpt la 50% only rm 5.25


kasi zoom skit...yum222....:)

10 comments:

Falsya said...

menyelerakan sungguh cheese baked meatball tuh...arghh!!!..nie boleh wat ketinginan kite bertambah lagi menu nie..ahahahaha

*∽ IZAN ∽* said...

wah sedappnyaa...! adehla mana nak cari Pizza hut dedekat sini nihhhhh

syawalsimpsons said...

AKAN KU TERJAH LUNCH NI

~ana~ said...

hoh...jap lg kena pegi la ni..whole day ke waktu lunch je kak?

Tina Othman said...

aduhai sedapnya

zarena heeney said...

amboi cheese dia meleleh tu

watyz said...

ala kak rynnn.... terliur tgk meetsball tu. tu mmg feberet kite kalo makan kat pizza. tu wajib ada even dh order memacam makanan.... waaa..... :)

sW33tdARLiNG said...

Last makan pizza time tengah nagndung aritu. Skang ni lebih suka Domino's

lia said...

baru mkn 2 hari lepas ;)

eeda haziq said...

BARU MAKAN AHAD LEPAS YG MCM MAMATISYA MAKAN TU. NYUM3... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...