Followers MamaTisya

Tuesday, March 26, 2013

shopping @Legoland Malaysia




sebelum kuar dr Legoland...kita shopping la skit utk wat kenangan
jom tgk apa yg menarik dlm BIG Shop ni
 
cute troli utk bdk2 ni..suka la tisya
misi mencari FM legoland...jgn terkejut bila tgk regenye
1 fm = rm 24.50


kalo yg 3 fm camni regenye rm 54++
ada byk karektor mcm starwars, lord of ther ring tp aku tk minat
nad ada nk kirim fm avengers tp tkde plak aku cr aritu



keychain pn bole tahan gk rm 19.95 seketul


cute gk bekas pink tu..mainan Lego



kita posing je la....bole dikatanye smua mhl..
tp kalo korang nk shopping ok je:-p




topi pn rm 59.95


 tisya nk bj pink ni...tp mhl la...aku soh die posing je
pantang tgk yg color pink smua die nk:-p
tp nasibaik la bila pujuk2 die ok..idak la die guling2 kt situ...haru aku...hehe


ingt nk blikn tisya ts yg ada tulis Legoland
tp tkde yg berkenan dihati ditambah plak tgk rege tu rs tk brp berbaloi:-p




ok dh dpt..jom blk





ni je la hasil rembatan aku..mcm tk caya:-p
tisya nk biskut pink tu je...hehehe


 
jd la wat kenangan ni..1 fm..1 keychain
naper la fm tu tkde tulis Legoland.....
tulis malaysia tk best...fm USS lg murah :-P
 
 
korang yg tk bekersempatan nk ke Legoland
bole je bli fm Lego kt Toys R Us .. murah skit je....
ni aku sempat snap time p Toys R Us @One Utama
 

13 comments:

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

mmm... teman tak berkesempatan lagi kesana...

amirini said...

rage dia... fuuhhh takut tgk..

Liza said...

Ada budak sek bgtau liza, kipas kuar air kat legoland cecah 50 hengget. Pdhal, rege kat klcc baru 20 hengget. Huhhu..

yatie said...

bestnye ...tapi entah bile nak dpt peginyee

SINGGAH SINI..JEMPUTLA KE TERATAK KITA PLAK YE..

zarena heeney said...

takut tgk harga dia

NinaAz said...

Mcm mahal je brg2 dia kan kak

syawalsimpsons said...

mahal gak ye fm legoland ni

fazilzura said...

smart jgk FM nye

juelee said...

ui mahai gak die nye FM eh.... tapi seme bentuk lego la eh?

Nad MamaZN said...

Tu la.. Saya pesan lg kt nana kot kot dia dh restock
Kalu xde kene cari kt toys r us la pasni

Mama Zharfan said...

FM tu uduh ajer :p kalau USS byk choice so even mahal tapi berbaloi2

mekchu said...

fm tulis legoland dah ada jual.. mekchu dah rembat 1 walau pun design yg ado2 aje.. kalo nak, kena repeat gi sana.. kikiki

Nana said...

Astaga mahainye fm hahaha
Cam fikir 10x ni nak bli ke tak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...