Followers MamaTisya

Tuesday, March 12, 2013

Biskut Loacker

sejak mkn dlm flight KL-TAWAU aritu la 
aku jd suka ngan biskut loacker
aku bli kt petronas rm 2.80.....kt tmpt lain xbelek lg..
mana lg ada jual biskut loacker ni???
tp antara 3 tu ..mmg aku suka yg color merah..
yg biru cair tu tk brp sgt cz manis
yg biru gelap tu ok jugak..tp mmg fav yg color merah..
ada lg 1 color putih tp yg tu susu lg mcm tkleh masuk

**ada yg komen yg aku naik flight tu seat VIP ke
bkn..seat economy class je...
kalo seat business or first class lg best menunye
kalo naik MAS if perjalanan melebihi 2jam mmg dpt makanan
kalo tk smp sejam..dpt kacang & air je la:)


12 comments:

fazilzura said...

yg meroh tu i likeeeee

Chekgu Azrine said...

peminat besar snickers...sedap!!

iietamalek said...

Mmg sdp pun biskut loacker ni..

zarena heeney said...

suka snickers sedap

ZarinAziz said...

As salam Mamatisya..salam kenal dari saya..silent reader jer:)

Loacker merah mmg sedap lebih kurang Muzic purple gak..ada jual dimana2 kedai n supermarket..

ummi_khalish said...

biskut loacker ni kt 7eleven ade...dlu mse skolah2 selalu beli...la ni dok mesir,jadi stok kat rumah sebab kat cni murah je...rm2 satu....kadang2 ada sale yang kotak punya..mmg best..nyum nyum...

eeda haziq said...

NK PI CRI LA BALIK NNT...:d

Liza said...

Yang biru tu fevret daku. Tapi xdpt la slalu beli sbb mahai. huhu...Kalau dh ngidam sgt baru beli

Nad MamaZN said...

Takpenah beli..
Mcm sedap jek

Ya ALya said...

Xpernah lg beli....

Nana said...

bese bli kt giant tp xde pastik kecik
ada yg besa je 7hengget lebey kot

NinaAz said...

Yuppp.. biskut ni memang sodappp. Nina suka biru. Hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...