Followers MamaTisya

Wednesday, December 26, 2012

Toys R Us @ One Utama


aritu sementara tgu nk msk wyg citer The Hobbits...
kitorang jln2 dlu..almaklumla One Utama lama tk jejak sejak2 renovate
pastu anak dara ajak msk Toys R Us
mmg dh pesan awal2 kt hubby jgn dikutkn sgt apa die nk:-p
so jom kita tgk apa yg berjaya di rembat dlm Toys R Us ni

peminat BARBIE

 


nk bj princess la
 

nk bli swimming pool la


tgk baby alive......nk jugak:-p

yg ni set kitchen sama mcm cousin die...
die soh bli gk...300++ pengsan :-p
aku ckp tkpe nanti pegi umh farah bole main sama2:)



wah..ni mcm dkt Legoland la...anak dara ku ckp:-p
 



ayahnye dh hampir2 nk bli mainan play doh ni
aku ckp aritu dh pernah bli ....
sudahnye abis di main2 plastersin tu color bercampur2:-p
bkn murah..beratus jugak:-p
so tk jd la bli
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v

v
v
v

v
v
v
v

v
v

v
v
v

v
v

v
v
v

v
v

v

anak dara merenung ke bawah
sbb tk dpt rembat apa2 kt Toys R Us ....mama kn terdekut :-p




hah jusco pn dh baru kt One Utama


akhirnuya dpt pau ayahnye....
BARBIE kt dlm jusco murah skit:)
sengih kemain..suka la dpt ala2 ballerina



so skarang ada 4 koleksi BARBIE...
yg 3 sebelum ni dpt adiah time busday 


**mainan2 dlm Toys R Us tu mmg mhl...aku tk pernah bli pn
kt jusco pn ada gk yg sama mcm dlm Toys R Us yg rege lg murah
tp kalo korang duit berkepuk2 ok je bli dlm Toys R Us tu
aku terdekut skit...eh silap byk:-p

4 comments:

Anje Mamy Balqis said...

kita pun terdekut jugak, mmg bukan slalu bli kat Toy Ur Us...bukan level kita nak beli menan mahal2 ni, kalo nak sila paw daddynya, kalo dgn mamynya kirim airmata je k, nangis pun tak guna mmg tak beli punyer...ha ha...kita mmg jarang2 sekali ikutkan nafsu nak menan tu...
bukan main suka tisya dapat barbie lagik, balqis bli baby alive tu masa admitted, akhirnya terabai...sib baik bkn duit mamy yang terdekut ni...

Nad @ MamaZN said...

Banyak dah koleksi tisya...
Eh? Beza ek harga nya antara toys r us dgn jusco? Saya tk penah banding2 kan plak..rugi2...huhu!

Eliss Mie said...

nuha ada satu jer ori punya. yg lain cap ayam. dia pantang nampak nak beli. yg murah ok lagi :p hehe

Falsya said...

mahal kan mainan bdk2 zaman skang...seram tgk regenye..terdekut..hahahaha..mesti ayat tisya la tuh..comel..;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...