Followers MamaTisya

Monday, December 10, 2012

Durian Crepe utk "org kampung"


salam uolsss....kj ke cuti?? 
yg kj selangor sure rmi amik cuti direct kot cz esok kn sgor cuti
aku kj kl , mana cuti...okla nk citer psl DURIAN CREPE  pagi2 ni:)

cantik tk DURIAN CREPE ni...hah bkn aku buat
 tp aku order dr  norhayati ahmad
ni kali ke-2 aku order kebetulan smlm nk blk "kampung"
so adik2 aku nk rs DURIAN CREPE so aku bli 3 pack
nasibaik ada stok...biasa kena order dlu
smua suka la cz diorang ni penggemar durian
aku skali skala bole la mkn sbb aku bkn penggemar durian:)


kalo saper2 nk order lokasinye kt area Psr datok Keramat
Lorong Keramat Dalam 3 
ada banner Mommy Hommy Delicacies

lps tu cr la umh yg ada banner ni:)
tk pn bole add kt fb MommyHommyDelicacies
or bole cal hp die 0126409836...

**saper nk PRETZEL FREE ..jgn lupa join giveaway Mamatisya

6 comments:

Ibu Lala said...

Ai pun dah 3-4 kali gak beli dgn cik nor ni. Kawan amy ke? Tapi kalau dah masuk
Umah dia bak kluar balik susah kan sbb hujung tu jln mati.

MRS. K said...

mesti akak ni pandai buat crepe die..

syawalsimpsons said...

mak sy kat umah ni pon buat jugak kakak...tp dah rupa ketayap la pulok..kakkakaka

Ijah EmoTemo said...

tak pernah lg try ni heheheh

Nad @ MamaZN said...

Siap banner tu..
Murah rezki kak yati ni..
Mana2 pegi (blog@fb) sume promote durian crepe akak ni...

AdanyaKauUntukku said...

dekat no dengan rumah ... boleh lah terjah nanti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...