Followers MamaTisya

Thursday, December 27, 2012

Legoland Malaysia: Lego City part 1


dr The Beginning aku syorkn korang pegi ke arah kanan dlu 
cz game utk bdk2 byk belah kanan...kalo belah kiri more pd org dewasa


so kt LEGO CITY ni ada byk mainan antaranye :

  •  Driving School 
  • Junior Driving School 
  • Boating School
  • Lego Airport 



yg kt sini utk bdk 6-13thn..
yg kt sini bole dpt lesen bila dh abis driving
ala2 lesen memandu tu

kita ukur dlu..tp kt legoland ni mcm depa tk brp check sgt 
sbb ada aku tgk bdk rendah dr tisya bole je naik
tp risiko kena tanggung sdiri la kn
tisya kebanyakkan ride die bole naik cz die melebihi 100cm



 sronok tisya memandu kete NISSAN:)
kalo yg bdk kecik2 ada yg tk pandai nk drive..
tk jln kete tu..pastu nangis....alahai sian

 








punya la rmi org Q nk naik boat ni
aku tk naik pn mls:-p


so kita posing...ujn renyai2

kt sini bole main mcm remote control kete 
tp yg ni remote control boat..tp kena bli token
tisya action je tu..aku tk bli pn token:-p



tgh tgu turn adik & mama aku naik boat
tiba2 train Lego lalu

 kusyuk tisya dk tgk train Lego



  sronok depa naik boat..tp kena ati2 ada air pancutan gk...
ada gk siap berpayung cz ujan renyai2






 
 
ok jom naik kapalterbang plak:)
 




bersambung LEGO CITY part 2 plak...stay tune......


**kitorang antara yg terawal so Q tk pjg mana pn yg tmpt bdk2 tu
cuma yg naik boat tu pjg skit


9 comments:

Nana said...

klw ramai q nampak nye kena tunggu time reda2 dulu g time weekday tp dah skolah plak camane nk g weekday hheheee

Nad @ MamaZN said...

Wa...tisya dh ada lesen kete la ;)

Mama Zharfan said...

besh baca entry ni!!

Zura@Iwan said...

banyak part pasal legoland ni...kena tggu smpi abis arr...

tp mmg best plak tgk ko pegi ni...haihhh bila nk smpi x taw le..hehe

iietamalek said...

bestnyer cuti at legoland

Batrisya Qistina said...

den yang dekat nie gark yang tak sampai lagi..
tunggu 2-3 tahun lagi baru leh pergi...

FiZ said...

akhirnya entry yg ditunggu...tentang legoland...basically legoland is for kids la kak amy?tengok pics byk games untuk kanak2 jer.hehe

Hanih Borhan said...

Salam...wow!dah pi dah bulan lepas,terasa nak pi lagi.Tak puas!...

Waktu saya pi tu hujan lebat jugak,so banyak masa habis kat b'teduh tunggu rides jalan balik...

Saya tak pi pun part ni kat Legoland sebab takada bawak budak2 kecik pun...

Nak pi lagi,nak pi lagi... :)

Steffany Daph said...

bab driving ni pun ada :D haha..kalo steff masukk kereta kecik tu alamatnya tak muat lah sya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...