Followers MamaTisya

Monday, December 3, 2012

dpt offer jadi Duta produk SAFI


Duta produk la sgt kn..hehehe..
dh alang2 aritu kitorang wat photoshoot BFF
so kitorang jd model SAFI plak utk join contest

contest ni baru je berakhir lastweek
so tgu result je la mana tau ada rezeki..
kalo tkde rezeki kita cuba contest lain plak
jom layan sebahagian gmbr kami jd DUTA produk SAFI :)





hah ada gaya jd DUTA produk SAFI tk..hehehe 
aritu ada org offer soh jd model pakaian 
bila tgk gmbr outdoor photoshoot ngan BFF :)
 

22 comments:

  1. comel comel...mudahan ada rezeki nanti

    ReplyDelete
  2. wahh comey2..gud luck moga berjaya...;)

    ReplyDelete
  3. Gd luck.... memang ada harapannn

    ReplyDelete
  4. ada peluang nak menang ni..semua gmbr meletopssss....:)

    ReplyDelete
  5. god luck.... model terhangat gitu...

    ReplyDelete
  6. nice..cuma nya tkde gambar yg close up tunjuk produk. sekali imbas tk perasan pun akan hal produk yg di iklankan itu. background cantik..

    ReplyDelete
  7. amboi... masing2 mmg kaki posing... hope ade rezeki.. cantek2 blaka...

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum mamatisya...
    lawanya gambar. hehehe good luck :)

    ReplyDelete
  9. memang cun sgt PS korang nie..leh ajer jadi model..apa pun...lots of good luck untuk contest yg korang join tu..

    ReplyDelete
  10. Semua photo cun. Compom juri fining kapla nak memilih yg mn satu berkenan dihati mereka.

    ReplyDelete
  11. sesuailah jadi duta,
    sangat cantekkkkkk :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...