Followers MamaTisya

Thursday, December 20, 2012

New York Chicken 1901 only rm 2.99

smlm blk kj singgah petronas nk isi minyak
cz pam minyak kt area umh aku tgh renovate 
so kena p jauh skit kt setiawangsa
pastu kt kaunter ada nmpk pamplet ni 

hah smlm kn 19th so dpt la murah


tk la Q pjggg...ada 3 org tgh tgu turn

aku tapau seketul

new york chicken regular rm 2.99 ...normal price rm 6.50
b4 ni aku pernah order yg  
tp yg regular ni pn dh kenyang:)
 


  korang pernah mkn tk hotdog kt 1901??
aku dh 3x mkn itupn sbb ada outlet terdkt kt opis..mana lg kalo bkn kt KLCC
kalo korang rs nk mkn hotdog murah ni tgu 19th

5 comments:

Nana said...

paling suka hotdog 1901
paling suke new york chicken amek yg large puas makan! hehehe

Nad @ MamaZN said...

Tak prnah makan...ksian,hihihi..

Queen said...

sejak outlet die kattropicana city mall ni tutup.. xmerasa dah hotdog die.. even GSC pundah tak amik hotdog die..sedey je

Miss Layaleya said...

Fav saya ni.. :)

elly nadyra said...

dulu2 kat gsc ada jual hot dog ni, skang xde lagi brand ni di jual kat gsc.....mana la nak cari kiosk dia kan......kat bangi xde!
tapi sedap hot dog dia, aku suka gila!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...