Followers MamaTisya

Thursday, December 27, 2012

Legoland Malaysia: The Beginning


lps dh msk entrance
korang bole tgk apa aktiviti utk aritu



 hah amik map dlu

 tk cukup duit ..jgn riso ada ATM

hah ada mini market gk tp rege nye mhl la:)

kalo yg tk bw stroller bole la sewa


tp dinasihatkan bw la stroller sendiri...bole jimat dan yg paling penting 
stroller sdiri bole tdo tk sakit blkng..kalo yg sewa ni mcm keras je..sian nanti....
aku mmg bw stroller sdiri utk tisya



kt big shop ni kalo nk bli souvenier..ada mcm2 la dlm ni...
yg ni aku citer last skali ye

hah teruja tisya tgk patung smua bentuk dr lego




pokok krismas ni khas sempena krismas
katanye Asia's Tallest Lego Cristmas Tree 
jgn lupa posing L tau
L for LEGOLAND

tgh tropong apa tu:-p



.
to be continue...

4 comments:

Eliss Mie said...

sewa stroller pun mahal eh. baik bawak la kan.ok, next :) hahaha. tak sabar :p

MaMa Rey said...

bestnyer bercuti-cuti..hapy anak-anak..comel tisya bergambar dgn patung2 lego

Mama Zharfan said...

time kat USS and disneyland, me sewa je stroller..tp sbb kat msia, rasa mcm mahal la plak rate tu hehehhe pdhal kat spore/paris pun mahal gak tp sbb bukan RM kan :)

Nad @ MamaZN said...

Kak, muda tgk mak akk tu hehe...
(eh, ke situ plak saya ni, hehe)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...