Followers MamaTisya

Thursday, December 27, 2012

Mall of Medini @Legoland Malaysia


 salam uolsss.... arini baru berkesempatan 
nk update entry LEGOLAND MALAYSIA
 rmi yg dk tnye bila nk update..
actually kt fb aku baru je abis upload gmbr
yg beribu2 lemon..tipu...ratus2 je :)
 tp sbb kt blog nk mengarang and bg info kt korang
so lmbt skit la:-p tp tkpe aku tau korang setia menunggu kn
 okla tkmo bebel pjg korang nk tgk  gmbr je kn ..penat aku citer:-p
AWAS!!...entry legoland akan byk part so jgn bosan tau...



aku aritu tk stay hotel cz ada makcik aku kt johor kt pasir gudang
so dr pasir gudang ke nusajaya ni lebihkurang 30-45minit
kitorang bertolak dlm 8.30pg...so parking la kt Mall of Medini
kalo parking kt sini dkt je nk msk ke  LEGOLAND MALAYSIA
so sambil2 jln, korang leh cuci mata dlm mall ni:-p









dlm mall ni ada byk tmpt mkn..if korang tkmo mkn kt dlm LEGOLAND
bole kuar mkn kt mall ni...terpulang pd korang la
tp bg aku la kalo dh msk dlm,  nk patah kuar blk mcm jauh je
aku aritu tk mkn pn kt mall ni..mmg mkn dlm LEGOLAND
tp standard la mkn kt dlm sure mhl punye..siap duit sudah:)



hah dh nmpk entrance LEGOLAND
time ni dlm 9.30am
nmpk tk dh rmi org tgh Q kt entrance tu...
time ni ujan renyai2
so b4 bli tiket, kita posing dlu kt entrance ni
kira trademark la kn dh smp LEGOLAND MALAYSIA:)


hubbyku tk ikut cz kitorang pegi jb ari khamis lg
lgpn die ada dinner kt PD
 so aku follow parent & adik2 aku

makcik & pakcik aku tk join sama
 cuma 2 anak die je join kitorang



sape yg lebih excited ni...mak ke anak:-p

kalo korang nk tau, on the way dr kl tiba2 bdn tisya panas
aku dh riso sbb cuaca kt LEGOLAND yg aku sedia maklum panassss
so mlm tu bg ubat demam... ltk cool fever
tp pg tu bdn die still panas lg tp tk la tgi sgt suhu
tp aku sgt22222 riso kot spoil mood die
tp alhamdulillah smua berjln lancar.....

to be continue.....

6 comments:

Chekgu Azrine said...

Bestnya dah smpi legoland..kami bila ntah ..huhu

Mama Zharfan said...

heehe tak sabar nak baca semua entries legoland :) dulu mas gi USS pun me byk refer ur entries tau :)

syawalsimpsons said...

alamak dah dekat..bila la leh sampai sini ni

cha said...

tak pnh sampai legoland lg. nak pg. pastu nak pg hello kitty town jugak pls T_T

mummy_ayu said...

wah...seronoknya...dah sampai dah legoland..
nasib Tisya ok jer kat sana kan..
lagi..nak lagi cita legoland..

Nana said...

lambat lg la kita sampai kot..
kang esok dah kuar lg sorang mahai plak lagi tiket nye langsung tak pegi hahahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...