Followers MamaTisya

Monday, December 17, 2012

Tips nk dpt tiket FREE & MURAH ke Legoland Malaysia

hah aku rs rmi yg nk tahu mcm mana
 nk dpt tiket FREE or tiket MURAH...
dlu aku pernah share kt entry SINI
so ni ada lg info lg
if korang bercadang nk ke LEGOLAND MALAYSIA


utk yg saper blum tau rege masuk  LEGOLAND MALAYSIA



1. diskaun 35%- kalo pegi rmi sila guna voucher ni..1 voucher bole dpt diskaun utk 4 org termasuk adult/child/senior citizen..voucher ni valid smp 31dec 2012

print voucher 35 % off kt link:



2. Kids go free susu dutchlady promo pack - yg ni bli susu dutchlady yg ada logo mcm dlm gmbr ni...bli 1 tiket dewasa so utk kanak2 dpt free ..valid smp 31 mac 2013




3.Kids go free biskut captain munch promo pack...yg ni pn sama bli biskut yg ada promo tp aritu aku p jusco tkde nmpk dh promo ni kt pack biskut ni





4.voucher KFC...bli KFC rm 30 ke atas bole dpt voucher Go FREE for kids..yg ni tk brp sure valid smp bila





5.diskaun rm 40 dr shell...isi minyak kt shell tksilap rm 60 bole dpt dpt voucher sekeping diskaun rm 40 ...valid smp 31 mac 2013

 gmbr dr blog Mira





6. diskaun 25% - bli online seminggu dr date kita nk pegi kt website http://www.legoland.com.my/Tickets/



gmbr dr blog Mrs K







utk tips 1 - 5 mmg kena bli kt kaunter tiket LEGOLAND pd ari kejadian korang nk pegi...tk bole bli online ye...ada yg ckp kalo bli kt kaunter pjg Q...lama beratur...tp pengalaman aku pegi lastweek musim cuti sekolah...tk pjg pn Q ...tk silap tk smp 10 minit....mayb yg dtg lewat kot tu yg lama Q...sbb aku ada bc review org ckp kena beratur dkt sejam utk bli tiket........kalo korang tkmo Q sila bli secara online ikut tips no 6 cumanye secara online skarang ni mcm tkde plak diskaun 25% diskaun tu cz aku baru je check td tp tktau la kot2 akan dtg ada blk ke...so korang kena check la kt website LEGOLAND MALAYSIA....so pilihan di tgn anda.....







**aku aritu guna tips no 1 & no 2 ( 5 adult, 2 child, 1 senior citizen)....jimat rm400++...:)

10 comments:

Nana said...

tak tau la bile nak g sini
hehe bole baca je dulu jd panduan

amiey lee said...

Hee aku nak g hujung tahun dpan ada diskaun tak

Nad @ MamaZN said...

Harap2 thn dpn ada promosi lain plak sbb tgk sume pun kebanyakan abes akhir thn ni..

Dee said...

mujur company aku ada bagi disc byk gaklah..dlm 50% discount dan expired june 2013..so, next year lah aku terjah legoland..hehehe..

Rinna said...

Menarik.. TQ for the tips & info..yer..

fieda said...

bagusnya amy berkongsi tip ni..dapatla berjimat sikit kan sapa nk pi sana tu..

Shahrul Azam said...

Terima kasih di atas info yg amat berguna.
Awal tahun depan dah plan nak bawa family bercuti di Legoland.

Ya ALya said...

tq atas info yg di beri....

Shafiza Taufek said...

Good sharing.. Btw, feel free to visit www.shafiza-taufek.com :)

Lily@MamaZaraZareef said...

Tgah plan nak gi so belek blk enty ni. Tq for all the tips!! ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...