Followers MamaTisya

Thursday, December 27, 2012

Legoland Malaysia: Entrance


b4 korang p LEGOLAND MALAYSIA
 korang kena tau dlu suasana nye camner 
bole refer link:
so kt sana lebih kurang USS gk ada zon2 ni 
kt LEGOLAND MALAYSIA ni korang akan jumpa 7 zon mcm dlm gmbr tu 
so aku akan bw korang menjelajah ke smua zon...stay tune 


KAUNTER TIKET

disebabkn aku guna voucher promo
so aku kena bli tiket kt kaunter
kalo korang dh ada tiket yg bli online trus beratur je 

aku smp 9.45am so tk pjg pn Q..tk smp 10 minit pn
tp kalo korang smp lmbt mmg Q pjggggggggggg...rugi masa tau:-p
so dinasihatkan kalo yg guna voucher kena smp awl
melainkan kalo korang dh bli tiket online tkpe..tkpyh pk nk kena Q lg
tips dpt tiket murah refer link:



 normal price sila tgk gmbr ni
so aku pegi 5 dewasa 2 kanak2 & 1 senior citizen
 kalo ikut normal rate..kitorang kena byr rm 1k++
tp disebabkn aku guna voucher promo 35%  
bole save rm 400++...hah jimat tk...:) 

ni tiket aku & tisya

 time kitorang tgh Q ni, ujan renyai2...
payung mmg dh standby dh


 hah tgk pjg dh org tgh Q...pintu masuk dibuka pukul 10am
aku p ni ari jumaat cuti sekolah...kalo p vkend lg sesak...

**sila bawa air secukupnya...cz tkde plak aku nmpk water cooler mcm kt USS
kitorang aritu bw makanan, air sorg 1 botol
pandai2 la cover tp time masuk tu diorang tk check pn beg
tp kalo korang tk bw jgn riso dlm tu byk di jual
cumanye kalo tgk rege tu korang kena redho je la:-p

**payung & topi jgn lupa bw....pki pakaian yg sesuai & kasut yg selesa
tkpyh la pki kasut tumit tgi...pki flat shoe sudah...sbb mmg byk execise kaki



to be continue........

4 comments:

syawalsimpsons said...

icha duduk dalam stroller tu nampak besar pulok dier..kikikiki

atty's said...

amboi kan main tisya duk dlm stroller.. :)

Wan Amira said...

ramai nyer orang.. masa i pergi tu tak berapa ramai macam ni

Nad @ MamaZN said...

Ayah akak tak join masuk ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...