Followers MamaTisya

Sunday, December 23, 2012

Burger Bakar Percuma RBB Di Seluruh Malaysia Hari Ini (23 dis 2012)

diorang bg percuma arini sempena tanda penghormatan kepada rakyat malaysia 
yg memberi sokongan kepada Harimau Malaya
so saper2 nk Rawang Burger Bakar (RBB) percuma 
bole tgk outlet terdekat anda dlm gmbt kt atas tu
start 8pm-10pm mlmni

gmbr aku mkn burger bakar klcc time aku

5 comments:

Chekgu Azrine said...

fuhh..best jgk!

Nora Karim said...

bestnya... terliur bila ingat rasa RBB ni... nyum, nyum...

cha said...

haah kak yg sy mkn RBB tu tak sedap. tak taula sebab branch ke apa kan. tapi kalau dah makan kaw kaw burger dgn notbadlaagrill mesti rasa RBB ni jauh beza rasa dia :)

nanti free free dtgla kajang rasa notbadlaagrill tu

mummy_ayu said...

wah..best la tu..tapi..confrim beratur panjang.sb tak free pun beratur kan..aku tumpang baca jer la.

watyz said...

wa.. menarik ni. kat melaka dh ade RBB ni tp x try lagik... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...