Followers MamaTisya

Monday, December 31, 2012

kasut sekolah semurah rm 2.95


rsnye rmi parent dh siap bli kelengkapan sekolah anak2 kn
tisya actually pki yg mana ada je la...cuma vkend aritu aku p bli kasut sekolah
kot2 ada lg yg masih tercari2...meh nk share kasut sekolah semurah rm 2.95
actually kt fb aritu ada geng PCM share info...kasut sekolah murah buy 1 free 1 kt tesco
ada yg ingt tisya darjah 1 ke nk pki kasut sekolah ni...utk 6thn saje blikn tisya kasut sekolah ni ..
bg die biasa pki.... kn masuk darjah 1 die tk kekok
cz time 5thn die pki sandal or crocs je p school


size kecik tk byk...tisya pki size 30...jenuh aku dk belek cr size kecik ...
ada ngam2 2 pasang je...yg lain2 byk size 31-33

pastu trus la bli stokin + pemutih kasut skali...
stokin pn murah je rm 1...pemutih tu rm6.99



 kasut sekolah sepasang rm 5.90....
so buy 1 free 1 kiranye sepasang tu rege rm 2.95 :)



so saper2 yg rs nk tambah kasut lg bole la terjah mana2 tesco...

16 comments:

♥cikmOt♥ said...

samalah saiz anak dara kita kak...susah nak cari saiz...

beli yang murah2 sudah...mahal sok tunggu la alam persekolahan sebenar...

tu pun kena timbang tara lagi...hehehe

Falsya said...

murahnyeeee..

SyaNa said...

gile murah
ala nak pakai buat lasak kan
pakai buang org kata
biar murah xpe

syawalsimpsons said...

wahh murah tu...kena war2 kan kat kengkawan yang nak anta sekolah ni...syawal N izz belom lg..kikikikiki

mama leen said...

ok tenkiu utk info.. hehe

Ayu azmir said...

memang murah tu...

Chekgu Azrine said...

Murah giler..ala..tesco kot..jauh..huhu..klu dekat sat pegi dah..bli lg kt ank2 sorang 2psg lg..hehe

Ibu Lala said...

Berbaloi beli kan...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

murahnyer...=)
boleh wat main hujan ni..

tisya nk msk solah dh yer..
alya sini dh msk darjah 1 dh thn 2013

nur anis said...

huiyyoo..murah sangat tu kak..hari tu beli kasut baby kat tesco, 73sen sepasang..tapi tak banyak la..

Afasz said...

murah nye .. buy 1 free 1 !!!

Queen said...

zaman skang kena berjimat..
pakal nik takde anak lagi
tapi ada gak suggest dekat 'org' beli kasut murah mcm ni..
komplennya berjela..
terus kita senyap.

ok pe kasut mcm ni..
yg penting ilmu yang nak di cari tu..
=)

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

Kita ada tgk....tp Balqis Size 25 lg Ssh Nk Cr size...cmne la dh Darjah Satu Nti....kena cari Awal2 la Nmpk Gayanya..

lia said...

x sabar tunggu Tisya shoping nak masuk darjah 1 thun dpn ;p

watyz said...

hr tu bli xde pon buy 1 free 1 ni... ceh!!! :)

Nad @ MamaZN said...

1st time tau ada semurah 2.95...buah ngaku pun lagi mahal, haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...