Followers MamaTisya

Friday, December 28, 2012

Legoland Malaysia: Land of Adventure part 1


lps dh abis main kt LEGO CITY
saper yg terlps bole klik
kita pegi LAND OF ADVENTURE plak
kalo kt USS mcm kt Acient Egypt
antara mainan kt sini:-


  • Bettle Bounce
  • Lost Kingdom Adventure



mainan ni ala2 solero kt Genting

 
actually utk bdk2 tp yg cina tu, anak die nk mak die naik skali
org yg jg tu geleng pale
cz anak die nangis kalo mak die tk naik
nasibaik tisya ok:)




hah bole tahan pjg Q kt sini tp okla tkde lama pn

tgh Q pn sempat posing lg:)

sementara tgh Q, anak2 bole main lego 
so tkde la diorang boring kn

kita kena naik ride ni
pastu ada pistol tu kuar laser
kita kena tembak2 la dlm tu nanti
tisya mcm takut cz mcm seram..tp tkde la seram mana pn
bila dh abis kita bole tgk brp byk kita score kt dpn screen pistol tu
lupa plak nk snap gmbr

 bila dh abis, bole la tgk aksi gmbr kita tgh tembak menembak
so kalo nk bli 1 gmbr rm 30
tp kalo bli 2 gmbr die bg rm 50
kitorang tk bli pn

posing kt unta lego


 tisya takut..katanye hantu:-p




pastu tisya sambung lg naik Bettle Bounce
suka tul die naik mainan ni

utk game Lost Kingdom Adventure :minimum umur 3thn
manakala game Bettle Bounce :minimum umur 4thn

to be continue......

8 comments:

syawalsimpsons said...

seronok tgk tisya seronok

atty's said...

Senyum je mummy budak cina tu,..mesti happy benornya dpt naik..hehehhehee

Nad @ MamaZN said...

Merasa chinese mummy tu naik sama..huhu

mummy_ayu said...

wah.seronoknya..mcm2 mainan ada..

~Beb~ said...

hari tu semua adik bradik n family pg legoland n uss beberapa hari, beb kne tggl!!! sbb nye xde coti. sbar je la. bebuluuuu je tgk depa bg2 gmbr. hahahaha. mmg tak kan pg la dah lepas ni ke legoland, sbb ride die utk anak2 kck best. dorang semua beranak pinak mmg dan klu beb ikot hri tu. nak pg berdua lepas ni rase nye mls plak. huhuhuhu

Mama Zharfan said...

ooo dia ikut umur yer...kena tunggu arif cukup 4 thn bln april nanti heheh

Mrs. K said...

tapi ride madagascar uss lagi best.. nak pegi uss lagi.. huhuuh

Steffany Daph said...

gmbr kat bwh sekali tu unik sngt game dia :D mesti budak2 suka gilerr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...