Followers MamaTisya

Friday, December 21, 2012

tisya peminat NASI GANJA


hah aritu Mee Racun.......ni Nasi Ganja plak
jgn gerun ye kwn2...ni bkn GANJA dadah tu..ni makanan
aku pn tktau nape diorang ltk nama sebegitu:-p
sbb aritu ada aku up psl Nasi Ganja kt fb..
ada kwn aku komen jg2 nanti polis tangkap:-p


hah anak dara aku mmg suka gk layan Nasi Ganja ni

Nasi Ganja lauk daging..selain daging ada lauk ayam


 ni kt kedai nye...comei je kecik2 ....so kalo org lpr kena mkn 2 bungkus sorg

 1 bungkus tk silap rm1.50
actually Nasi Ganja yg femes kt ipoh..aku pn tk pernah try
yg ni Nasi Ganja aku bli kt Restoran Langgaq
kt area keramat au 2...dkt ngan pejabat agama keramat

korang pernah mkn Nasi Ganja???

9 comments:

nur anis said...

ni first time saya dengar..huhu

Nana said...

klw kita panggil nasi ganja ni
nasi siam tu nama komok
apa ntah spelling dia
amrul panggil nasi ganja
kale kuning gak nasi dia
ayam goreng

Ya ALya said...

first time dengar,makan memamng tak pernah lagi la.....

Eliss Mie said...

mcm sedap ajer . nasi apa sebenarnya ? nasi minyak ke?

mama leen said...

saya panggil nasi kuning.. dulu masa sekolah selalu makan kat kg.. kat Langgaq memang sedap..

Nad @ MamaZN said...

Tak penah tau kak..huhu..

Rara Nasiha said...

tak pernah makan. tapi macam menarik je. cuma nama je menakutkan sikit. hehe

Sidratul Muntaha said...

aku tak sure aku pnh mkn ke tak sbb dul2u masam keick ade jugak mkn nasi kuning2 ni..
dgn lauk simple ni
maybe itulah kot?!!

Ibu Lala said...

Fes time dengar. Nasimganja tu cane ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...