Followers MamaTisya

Friday, December 21, 2012

sape suka Cheese Naan + tandoori???


smlm hubbyku ajk dinner jauh skit..
slalu kalo nk mkn ari kj ni kt area umh je...
so smlm kami dinner kt wangsamaju...
actually aku tkde la lpr sgt pn....cz lately xmkn mlm
tp dh alang2 kuar kena la mkn..tkkn tgk je kn:-p


mlm2 tkde mood nk bergmbr lgpn muka comot:-p
tp anak dara ni nk posing..layan.... 



air milo ais, teh o limau & sirap bandung pucat:-p

maggi goreng tkmo sayur & tk pedas tp bila smp pedas skit ..


 nasibaik anak dara bole mkn cumanye jp2 minum air

nasi goreng USA hubby punye


fav aku ayam tandoori + cheese naan


panas2 sodap la..dh sejuk tk sedap:-p

cheese ciput benor tp licin jugak la:-p 
tk baik membazir..hehe

v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
nanti aku nk try yg dkt JLN MEDAN TUANKU
rmi ckp cheese naan nye terbaekkkkkkk
kalo tk caya..cuba tgk gmbr ni
aku cilok dr blog  izan


aku mmg suka kalo nmpk cheese meleleh22222 ni:-p
nanti nk kena try sini plak la ....lpr la plak:-p

19 comments:

ishy77 said...

Fav sha jugak.. Try dekat murni pon boleh tahan sedapnya...mcm pizza ooo

MyKhalish said...

baru makan cheese naan kat medan tuanku tu mlm td.. hehe.. mmg terbaik, meleleh2 cheese dia..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum, sheila suka gila cheese naan ni. dekat restoran sahjee, the mall pun sedap gilaaaaaaaa arghhhhh lapar pulak!

Nana said...

aritu amrul ada bawa g kt area jalan tar tu
rasa medan tunku kot
nan cheese terbaik dalam kl katanya
tp masa tu kul 4 xde lg nan kul 6 br ada huh

~ana~ said...

kita pun ada dgr cheese nan kat jln medan tuanku tu sedap..adoi..terliur nya..

Eliss Mie said...

wahh terliurnya. saya pun suka nan cheese ni :) kalau shah alam , yg terbaik adalah kat hakim lama sek 7. yg lain x berapa best :)

Myra Jay said...

My peberet tu cheese nan ni..

Memang suka, tapi dah 2 tempat makan cheese ciput je ;D

ibuhebat said...

ish ish.. kira bnyk gak cheese dia sampai meleleh2 tu.. yg sy biasa makan ciputttt sgt cheesenya :(

Atie.Rashid said...

MasyaAllah... cheese tu meleleh2.... tergugat iman ooooo

mama maman aka yana said...

fav me too.. but not the cheese one arr.. kikiki.. ai diet.. :)

ayam tadoori tuh yg paling ai tak tahan.. suka sgt..

Tina Othman said...

alamak meleleh tgk hehe

selalu makan nan biasa je, tak penah lg try yg cheese ni, kita suka makan dgn kuah sardin

kita keja kat imbi amy, tulah nanti senang2 boleh lah detim kan

Chekgu Azrine said...

mmg sedap kt medan tuanku tu..pnh mkn skli..

Gieyana said...

beb..menarik lah cheese nan yg ko amik dr blog izan tue..tebaikkkk...:-)

Ibu Lala said...

X suke chesee unless cis kek je...

Dee said...

nan cheese & dal kat medan tuanku tetap terbaik di hati dee ngan geng pelangi..hehehe..

Nad @ MamaZN said...

Ramai ckp sedap kak kt medan tuanku tu...saya teringin gak nak merasa..

cha said...

salam kenal and follow. hr tu pg mkn the best cheese naan in town. cer tgk gmbr kt entry ni hehe jgn terliur :p

http://whitewallsofhermind.blogspot.com/2012/07/best-cheese-naan-in-town.html

mummy_ayu said...

baru semalam teringat2 ..dah lama tak makan tanduro, sekali tgh sini..tanduri gak.....emm..kena cari nie

watyz said...

best nye nan cheese tu. slalu makan kat melaka xde pon gitu. cheese ckit jer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...