Followers MamaTisya

Wednesday, December 5, 2012

pemanggang ajaib HAPPY CALL only rm 105

aritu aku pernah share promo dr GROUPON rm 108
kalini kt MILKADEAL ada promo only rm 105
cz aritu ada yg tnye nk bli kn...
so saper yg berminat nk dptkn pemanggang yg tgh hot 
di pasaran bole la klik>>>>>>> >>>>>>MILKADEAL
 

aku pn baru guna skali wat  
mmg hasilnye sungguh ajaib:-p
yg ni brand  HAPPY CALL
tp rupa paras sama mcm pemanggang ajaib yg ada cop ikan tu

 
 

10 comments:

syawalsimpsons said...

kat umah pon ado..mak guna...brand vantage..kikkikikik...

watyz said...

dh bli kat groupon tu tp yg ni lagik murah even rm3 pon... hehehhe

hazanis said...

mcm best je kan pemanggang ajaib ni. hehe

SyaNa said...

murah tu murahhhh
aku beli brand lain, x syiok mcm brand ni

Gieyana Muhamad said...

aku x dan nak masak..so kalau beli rsnya dok simpan jer..nnt nk usha kt lgkwi tgk mahai ka murah..:-)

mummy_ayu said...

Ibu aku pun nak..menarik gak nie..nak jengah jab..

mama_umar_maryam said...

mcm kene beli je ni..dh lame plak aku x bakar ikan talapia,hehehe

noorzie said...

kak..kt mydeal pn ada offer brand happy call gak RM98 je tp sape nk kna cpt la smpai tgh mlm ni je..hehe

steffany daph said...

(: mesti dptkan ni utk mak kita. buat masa skrg, blom cari lagi.

Fezry said...

Saya dah beli Happy call Jumbo Grill melalui qoo10.my free shipping dari Korea RM150.00 termasuk seal + free gift. Last week order lg happy call silicon tool/spoon/spatula/brush/ dengan harga RM 12.40 free shipping from Korea. Happy call Ceramic pot, free shipping tengah offer from RM 221.20. Berbaloi jugak beli melalui online

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...