Followers MamaTisya

Thursday, December 20, 2012

nice date 20122012




arini 20 Dec 2012 (20122012) 
 genap anak dara ni 5 thn 6 bln..
tisya lahir 20 June 2007 (20062007) cantik gk date tu :-p

cpt masa berlalu thn dpn dh 6thn pastu tk lama lg nk masuk darjah 1...
tp kalo jmpa org, rmi yg ingt tisya ni dh sekolah rendah..mayb die tgi....
kalo bercakap mcm2 die bebel2 smp atoknye ckp nk die senyap time tdo je la...:-p 
biasa la kn.... anak2 bila dh byk ckp mcm2 di tanye..kdg2 tk larat nk jwb:-p



gmbr tisya ngan ank cousin hubby...ni tisya ckp die nk adik tp nk gegurl....
aritu pernah aku dukung anak kwn hubby baby boy punye la melalak anak dara sorg ni....
aku tnye nape tknk baby boy..die ckp kalo baby girl bole main masak & makeup2...sbr je la...
blum ada rezeki lg tisya nk dpt adik....tahniah utk kwn2 blogger yg akan dpt baby 2013....


arini opismate ada nikah gk...jauh nun kt klate..
kitorang kt opis collect duit bg adiah je la...
korang apa plan arini sempena 20122012??

10 comments:

Puan Fifiey said...

Takda apa2 plan.duk melayan sicomel ni jer sambil2 blogwalking..: )

Falsya said...

cantikkan date arinie...amboi tisya posing kalah aunty..cewahhh..hehehe

Nad @ MamaZN said...

Nice date!
Arini plan nak p soping2!
Sbb nak p cuti2, yeay! =)

syawalsimpsons said...

kan..mmg cantik date hari kan

watyz said...

amboi posing anak dara x hingat.. hehhe.. kalo la mama tisya tu bole pilih nak bb girl ke boy... :)

BoNDa.... said...

apa lagi kak.......hehehe kena usaha kuat tue nak dapat baby girl.....

NeenaAnuar said...

insyallah semoga ade rezeki buat mu sis! :)

btw, hari nie nothing special.. tetap kene keje dan keje dan keje! hehehe..

Ayu azmir said...

tak ade pelan pun... bekerja la gamaknya..

Che Rosliza Che Mat said...

Tisya nak adik ya...hihihi

elly nadyra said...

tisya in the first pic, sangat bergaya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...