Followers MamaTisya

Wednesday, December 19, 2012

dpt perfume free dr Lancome utk kali ke-2


lunch td dh p collect perfume free dr Lancome kt Pavilion
sales person tu tgk sms pastu soh kami delete
lps kitorang collect..ada 2-3 org gk dtg nk collect sama


even sample kecik je tp tetap happy..benda free kn
and yg penting wangiiiiiiiii



ni kali ke-2 dpt..aritu dpt menang antara 500 yg bertuah
v
v
v

v
v
v
v

v
v

v
v
v
v

v
v

v
v
v

v
v
v

v
v
v

v
v
v
v
v

v
v

v

v
v
v
v

v
v



lps tu kitorang layan western kt food court Pavilion


grilled lamb chop rm 18.90

black pepper chicken rm 14.90




so saper2 yg nk dptkn perfume free ni..klik
while stock last tau..so cpt2 la korang p mana2 kaunter Lancome
tunjuk je sms kt h/p tu pastu bole la spray :)

**ada gk kwn2 yg komen tk dpt sms...yg tu tk pasti plak..korang cuba la guna no hp org lain plak ke...sbb my bff dila pn tk dpt gk...tp aku & julia dpt sms tk smp 5minit lps isi details..tu yg pelik nape ada yg tk dpt...kalo tk dpt gk..korang redho je la perfume tu bkn milik korang..bole ke gtu:-p

**kemenangan ke-24 utk 2012    

10 comments:

Nory Zoulkefle said...

nory dah isi form , tapi tak dapat sms pon...huhuhu...ke mmg lambat dapat sms tu..?

SyaNa said...

nak tau cerita sedih??
aku x sempaty redeem aritu pny
x sempat wei nk pegi
mana ade kaunter dkt opis or umah aku
jenuh nk mencari
huwaaaa

Masya said...

wahh cepatnya.. dah hantar.. dah dapat pun smsnya.. harap sgt blk nnt sempat collect..

Nad @ MamaZN said...

Sedih gak..sbb xdpt sms..tp xpe, yg sblm ni pun tak abes lagi...hihi

Nana said...

dah isi seminit je tros dpt sms hehehe

Tina Othman said...

datang pavi tak inform pun, dah dekat dengan ofis saya, kalau tak boleh jumpa hehe

bestnya

::NureeN:: said...

nakkkkkkkkkkk... tp lancome kat pavilion ja ka??
wallaweiii.. tergugat dh nih tgk menu2 tue pergghhhh

Falsya said...

phewiittt..dpt perfume..hehee..tp kan yg gambo bwh skali tuh lg menggoda..hehehe

~Beb~ said...

bestnyeeeeeeeeee.. terliur gue!

elly nadyra said...

awesome perfume with awesome food

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...