Followers MamaTisya

Tuesday, December 4, 2012

Payless Shoesource @Paradigm Mall


slh 1 kedai aku nk p kt Paradigm Mall  ni
sbb rmi ckp best kedainye
hah mmg best byk pilihan kasut..pening nk pilih :-p
mcm la bli kn..ala cuci mata pn dh pening



best tgk susunan kasut camgini..
ala2 mcm aku soping kt Bicester Village@London
ada murah ada mhl so pandai2 la pilih


bkn kasut je dlm kedai ni..ada mcm2 eksoseri....
anak dara ni pantang nmpk brg PINK
so apa lg melaram la die

tisya berkenan sandal ni tp alahai rm 66 hengget...
kalo bawah rm 50 aku bli dh...mama terdekut:-p


so tkmo tisya nangis2... aku soh die test & posing je la:)

cantik boot ni tp kt msia tk sesuai la pki boot...
tisya ckp "mama ..icha nk kasut ni....nk main snow kt London..."
bila ntah nk p London lg:-p rege boot ni rm 99 kalo kt London murah je :)



so saper yg blum pegi bole la terjah outletnye
 kt area KL bole pegi paradigm mall & sunway pyramid
luar KL kt mahkota parade, melaka & sunway carnival ,penang
nanti akan dibuka lg byk outlet so tgu la diorang announce:)

11 comments:

juelee said...

p gak sini ritu tapi byk size limited.. yg berkenan takde size, yg tak berkenan ada lak size.. hikhik

Nad @ MamaZN said...

hihhi...
saya pun gi sini gak ritu kak ;)
entry utk esok la kot, kekekeke =p

best la kat sini
kasut budak2 pun rambang mata dibuatnye!
zakwan nampak cars je..suka la die
tp tula, kene pandai pilih, ada mahal, ada murah

iietamalek said...

pernah pergi yang dkt sunway piramid.. mmg best da rambang mata..

Nana said...

mmg ada yg mahal
tp klw pandai cari ada yg murah kan hehe
mmg rambang mata g sini

syawalsimpsons said...

mmg akan terjah jugak ni

Chekgu Azrine said...

wajib g..mmg planning nk g paradigm on 6th..uniqlo baru bkk kt sana..huhu

AyuArjuna So Sweet said...

rambang mata..............tgk kasut2

SyaNa said...

glemer skrg kedai ni kan

Waney Zainuddin said...

mcm best je. nak try gi gak la :D
Premium Beautiful

watyz said...

g yg kat mahkota parade, melaka. mcm kak rynn ckp mmg rambang mata.. hehhehe

Eliss Mie said...

boleh rambang mata ni kalau masuk, ada yg tak mahu keluar ni kang.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...