Followers MamaTisya

Monday, November 29, 2010

FOTO AKSI BOGEL?????


vkend br2 ni, aku tgk keyword apa yg org cr kt blog aku ni
tiba2 ada plak search FOTO AKSI BOGEL?????
ingt blog aku ada aksi bogel ke:-p
panas...panas...panas....


mayb aku pernh buat entry AKSI 18SX
saper blum bc sila bc:-p
tu psl search google ada link ke blog aku ni:-p
blog ni suci murni cuma kdg2 je ada selit 23cm....lalalalalala
tk abis2 kn 23cm..hanya utk mereka yg tahu saje
yg tk tahu, abaikn saje:-p



13 comments:

MrS. F!zA said...

tulah kan..kdg2 keywords ntah pape kna kt kita..ehehe

Queen said...

nik pun sama..hihihhi

Ieda Al-Habsyi said...

oitttt 23cm hahahaha :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

kalo babtu mesti ramai yang google kan...

ieda said...

hahhaha normal tuu dikk
kdg2 tuu entry kita bukanlah pasal bogel sgt punnn .. tapi ada sikit jer unsur2 tuuu
dah jadi labelss :)

Ummi Eisya said...

hihi..unsur 18sx..bahya tu..

ZanaNordin said...

ha ha ha......tu ar kan..kengkadang tu..keyword yg bukan2 jer kena kat blog kita...

mama_umar_maryam said...

hahahaha,kesian kt org yg klik n3 18sx ko tuh..sure kecewaa

MyKhalish said...

wahh panasss blog mamatisya dgn carian 18sx nih... hehehee..

tiefazatie said...

haha..lawak gle..nsb ifa xpenah lg kot..hihi

Nana said...

hahah
kan aada eryn wat aksi dalam bathtab dulu
tapi yyang kuarnye gambar tisya kekekek

MamaRifqy said...

hahhhaa..mmg panass!!

zura@iwan said...

hahaha..sbr je la....smpi ada search foto aksi bogel...

adeiii aku x penah cek pon blog aku ni..apa depa duk search..ahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...