Followers MamaTisya

Tuesday, November 2, 2010

MAKAN KITCHEN @ DoubleTree by Hilton


smlm tkleh nk update disebabkn opis aku dh blok utk upload gmbr
so aku kena update entry auto publish ler...
jom layan gmbr makan2 @Makan Kitchen
yg sempt aku snap b4 aku ngappp :-p

yg ada ulam2 tu hubbyku punye portion
cz aku tk mkn ulam2:-p

ikan bakar pn ada...kerabu tu mcm2 aku combine sedap
pastu amik roti nan & ayam tandori pastu ikan tika
then layan rojak buah lps tu sakit perut..:)

fav tisya satay...siap dpt pinggan,sudu,garfu
& pisau khas utk kids

pastu layan dessert plak
cute miut je dessertnye..tkde kek slice beso2
pastu layan ABC & cendol
time tisya mkn ABC siap nyanyi lagu "abcdefg......lg"
tp tk bc smp z pn..nyanyi sekerat je....

tisya yg suka sgt ngan tiramisu ni..
smp 2x la aku p amik dessert ni

kt cini pn ada
strawberry salut coklat
gk..yum2



tisya lyn eskrem plak..die ckp nk eskrem warna PINK ..
aku ckp tkde warna PINK
pastu die ckp ni ada, sambil tunjuk
kt chocolate rice yg colorful tu
ada la terselit warna PINK..nmpk aje pencinta PINK ni

kami yg dh kekenyangan


tisya yg dh tk reti dk diam
lps dh dpt turun dr baby chair
so die pn mula nk merayap2
mmg sesuai la nama tmpt ni Makan Kitchen
cz Kitchen nya skali kt tmpt buffet tu

tuan umh wajib bergmbr sorg:)



**lunch buffet kt cni rm59++ utk dewasa, kanak2 separuh harga la
tp bwh 6thn free...kalo dinner buffet rm79++
so aritu dh ada voucher 50% yg aku menang contest slogan tu
so kena byr rm67.85 je ...kalo tk, rm 130++ gk...


**tq pd kwn2 yg sudi bg feedback kt entry smlm


** lps tu kami tk blk trus..ada lg tmpt singgahan....tgu next entry....



15 comments:

ieda said...

waa banyaknyer menu dik .. makan semua ker .. ehheheh

sedapp ... banyak tul desert tuu .. meriahhh :) bab x leh tahan stoberi cicah choc tuu .. dah lama x makan huhuhu

ardinihumaira said...

wahhh bestnya makan2 :) terliur dni tengok

K-Addicts said...

hi, bloghopping here.suka tengok gmbr makanan.nak2 pulak time tak lalu makan ni.thanks!

eLYies said...

erryn..ya allah..kowang makan..tak padan ngan badan kecik..bagus2...tak membazir...tp makanannya semua nampak menyelerakan...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

suka tengok tisya yang dah pandai bergaya posing sana sini...senyum sokmo je anak dara tu ek...wah bestnya makan2...suka blog amy ni banyak citer pasal makan...walaupun tak dapat pi dapat tengok then tau serba sedikit pun jadi lah tak de la jadi kuno sangat....tak best nya kat opis tak leh upload gambo & nengok gambo...dengki la diorang tu...

SyaNa said...

adoii part dessert tu paling syiokkk
aku berangan nak gi hi-tea kt otel
sbb terbayang dessert yg comel2 & sedappp

julia said...

meriah makanan nya hah :)

[-suziey-] said...

perghhhhh mmg lazat weiiiii...haih geram aku tgk foods dia..bole la terjah nnti..

sw33tdarling.com said...

nasib baik dah kenyang! kekekeke

zura@iwan said...

fuyoooo mlazatkan menu2 dier la...sukanya....tmbh2 tang eksrem tu...adeiii...x thn mak...hehe

ko x mkn ulam2 ek?

Nana said...

bez gile dpt mkn kt otel kan nak2 dpt vouher plak tu
sama la kita xmakan ulam heheh

Mama Zharfan said...

yum yum nampak best :)

Delimasari said...

alahai deserrt ==== nyum222

Farra Dhelina said...

comel nya pinggan tisya tu kak

ibuayahdamia said...

perghh...makanan memang best...alahai...cam dah lama pulak tak makan buffet hotel...rasanya last makan time buffet ramadhan ari tu jer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...