Followers MamaTisya

Friday, November 19, 2010

jarang-jarang berlaku :-p


apa yg jarang-jarang2 berlaku???
arini kn ari jumaat tp aku tk kuar ke mn2
mmg jarang-jarang berlaku la
cz jumaat kn break pjgggggggggg
so sure langkah pjggggggg skit dr biasa :-p
kt opis br ni slalunye ke klcc la
cz jauh skit perjalanan..tkpn ke jln TAR
kalo opis lama byk tmpt mcm ou,ikea,the curve,ikano
tp arini rs ngantuk pn ye gk
rs nk lena je zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
lgpn my BFF (julia & dila) halfday plak
lunch aku arini dk opis sajork and aku tapau ni kt Pavilion

lps mkn konon2 nk lyn FB and tgk gmbr kt blog kwn2
almaklum ler opis aku kn dh blok smua2 tu
so 1pm-2pm tk blok, bole la view
tp hampeh!!!! slow giler loading....
so jwbnye bertmbh2 la ngantuk aku...zzzzzzzzzzzzzzz



**korang p mn time jumaat kalo break lama mcm aku la
12.30pm-2.30pm..ke ada yg break lg lama:-p



15 comments:

[-suziey-] said...

la lunch kt opis jek.aku mmg slalu mkn kt opis..tapau..sbbnya 2 jam tu fully utilize utk jln2 n shopping..hahahah..rs mcm buang masa je mkn kt luar..ekekekek:p

ita cutevirus said...

ita break lagik lama...
12.15 sampai la 2.45..
tapi tak kemana² pon..
kalo keluar tu ajaib sket...
hikhikhik..

Nana said...

heheh terbalik plak kita
kalau kita mmg selalu2 sgt berlaku ari jumaat mmg dok opis je
pasal...lunch hour mcm bese je..,.sejam

yuzlina said...

~opis kak erynn kena blok sume ni ke? hehe..fyi, product kami ler tu yg blok2 sume ni...:)

Anonymous said...

jumaat pada aku x byk beza dgn hari2 lain. nk plak skang ni badan meragam jadinyer pape hal ikut pale sdiri.

kalo x kuar mkn, mmg dok opis languk n rest. tu lagi baik. :) even rehat sama cam amy.



~acha a.k.a cinta si camarputih~

POSH76 said...

company I takde 1 hour jer..tp leh ler suka suki hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tak pernah try subway ni kat sybang airport baru bukak sau, nanti nak try la

ardinihumaira said...

dni tak merasa lagi sebab kat sni jumaat sabtu cuti :)

syariza09 said...

stp jumaat sy kt dlm opis jer ...cuma mkn, blogwalking & zzzzz

mama_umar_maryam said...

aku g jj equine je tadik,hehehe,xpenah lg beli mknn dr subway nih

ibuayahdamia said...

no komen...lama ke tak...ikut suka hati masuk kul berapa...kah kah kah...

tiefazatie said...

bestnye makan subway sis!

sW33tDaRLinG said...

oohhh saya masih bercuti dan subway isnin lagi best dari Jumaat.. muahahahaha

aYu said...

lama gila lunch our die..
ehehehe..

kita jumaat pun 1-2..
hampeh..


Mari Berbicara Hati Ke Hati :
Kepala Batu Hati Jeli

mama rifQy said...

me CT pada hari Jumaat!hehehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...