Followers MamaTisya

Friday, November 26, 2010

keletihan dan kepenatan



lambt plak pg ni entry aku muncul
bkn apa, pgni kt opis aku ada buat jualan amal
utk bantuan mangsa banjir di wilayah utara
jualan amal dr segi makanan/minuman
dan pakaian mcm bj,tudung dan mcm2 lg
so sempt la aku membeli makanan mcm kuih & jeruk


arini rs sgt letih & penat yg teramat
mayb tiap2 mlm tdo lmbt
dk review blog suziey & momguess
nk kena cover 23cm ni...lalalala
yela kt opis kn blok tkleh nk review
nasibaik kt umh ada internet :-p
penangan utk siapkn entry kreatif
tp smuanye akan berakhir
cz duedatenye arini b4 11.59pm
smua hanya kerana adiah yg cukup lumayan
smua finalist berusaha utk hasilkn entry yg terbaik
tk kurang juga aku..
saper tkmo menang kn...tp kalo tkde rezeki,
jwbnye hubbyku kena bw la p bercuti2 utk tenangkn fikiran...hehehe
apa2pn good luck utk smua 28 finalist
debaran kian terasa mcm gaya msk pertandingan ratu cantik lak
mcm ayu ibu damia menang tu...ekkekeke



**Pameran Pertanian, Hortikultur dan
Agro Pertanian Antarabangsa(MAHA)
dh start arini 26 nov-5dec
di Tapak Ekspo Pertanian Malaysia (Maeps) di Serdang
ada saper2 yg pegi or kena bertugas tk?
aku mayb kena pegi....next week insya allah
so kalo ada saper2 yg bertugas kt sana, bole la kita jmpe kn
insya allah nk jumpe blogger leily
cz die akan berada di MAHA nanti



9 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

patut la ari ni tak de entry pagi2 dari amy, tu la berdebar2 wat entry kan, kita punyer siap separuh je, sempat ke idok nak habiskan...hu...hu...

Sidratul Muntaha said...

ptut pun takde entry..
ehehe..
pas dah submit,aku plak nak buat marathon 23cm.
boleh?!
ahha..
gelak gile2 aku baca komen ibuayahdamia tu
hauahauuhaa

zura@iwan said...

sian ye letih.....x per tk yr time ye...hehe...

momguess said...

xyah nk 23cm sgt kot!!!
benci tau

mummy_ayu said...

ayu pun tak siap lagi ..tak tau la sempat tak nie..dah la tgh tak de mood nak join contest...alahai..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah tisya datin wannabe top 20 contest baby ibu

Nur a.k.a admansyah said...

wahh... bz tur! sampai ke Serdang.

pssst: king salam ngan Leily tu, tingin i nk jumpe korang.. adikx2 yg active berblog!

ieda said...

hehehehwalau buzy entry tetap kena ada kann ;)

mama rifQy said...

waaa..sgt mendebarkan kak amy!na main tibai je buat!!tak kreatif laaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...