Followers MamaTisya

Wednesday, November 3, 2010

MALAS DAH......MUKTAMAD !!!!!

aku dh MALAS dah nk ltk SHOUTMIX chat widget dlm blog...before ni aku dh delete lps tu aku ltk blk tp kalini dh MUKTAMAD, mmg tkmo ltk dh.....aku dh delete sejak awl oktober aritu...so lps2 ni mmg dh tkmo ltk lg...wat SEMAK ngan komen yg ntah apa2....lg 1 aku cukup tk suka org nk advertise iklan....kalo takat skit tkpe, ni berjela2....blog aku bkn tmpt utk advertise ye...aku ltk SHOUTMIX chat widget tu utk aku senang sembang2 ngan kwn2 blogger yg dtg jengah blog aku tp di salahguna plak...lg 1 yg suka sgt tgal msg utk jd FOLLOWER...utk yg br2 nk berblogging ni phm ke idak istilah follower tu apa???kalo rs nk follow blog org tu, follow je la tanpa mengharap balasan yg tuan blog tu akan follow blk...ni mcm paksa2 plak...lain la kalo join contest/giveaway mmg dh syarat wajib kena jd follower!!! stakat ni aku dh follow 213 blog .....tu pn bkn ari2 aku jenguk...yg mn rajin update sure cpt aku jenguk...tp kdg2 aku sempt bc je tp tk sempt nk komen...nk plak skarang ni opis dh blok gmbr so tk syok ler bc citer tp tkleh tgk gmbr nk komen...huhuhu...so pd kwn2 yg tk sempt aku komen jgn kecik ati ye...ada juga antara blog yg aku follow tu, die tk follow aku, so aku tk kisah pn sebab aku follow blog die cz aku suka bc blog die & blog die menarik perhatian aku...tp apa2pn aku berterima kasih pd kwn2 blogger yg sudi follow blog aku ni, termasuk yg silent reader......tp kalo tiba2 rs tk suka blog aku ni bole tgk entry STOP FOLLOWING utk korang stop dr follow....yg penting tuan umh kena rajin update blog supaya blog tk bersawang!!!!




KORANG SUKA KE????

org advertise iklan kt shoutmix berjela2 dh mcm wt blog bisnes plak???paksa2 soh follow blog depa yg dh jd follower blog kita???
aku tk suka so tu psl dh delete...tenang rsnye nk berblogging...




**tgh kemaskini blog yg aku follow, yg mn lama gilossssssss tk update, aku akan STOP FOLLOWING........tgh tgu ms sesuai nk update entry giveaway aku...hrp kwn2 sudi join nanti...



24 comments:

momguess said...

aku mmg xltk shoutmix tu
malas

lagi 1 aku pun xsuka
org dok komen
i dah folow u
nnt folow i balik
huhhhhh
konpem aku xakn folow

Nana said...

heheh kita mmg xpenah reply kt shoutmix tu klw tgk ada org komen ke apa kit akn msk blk blog diorg & balas kt dioranye shoutbox.
mmg banyak iklan2 menyemak2 dlm blog tu ramai juga yg paksa kita follow dia selanye wat derk je hehee

~ana~ said...

kita jrang sgt reply kat shoutbox tu..malas..tp kan mcm akak cakap, buat iklan berjela2 mmg melampau la tuh..hu3x..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kalo iklan memang eliss delete terus :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tol tu kadang2 cam semak je iklan itu ini...lebey2 lagik kalo ada anon dok sibuk ngomen kat situ...kita ada shoutbox tu...nak padam gak satu hari nanti biler ianya jadi menjengkelkan...ha...ha
kita takat ni follow tak lebey 100 orang...semua kalo follow semua tak terfollow...suka follow blog yang best2 rajin update cam blog amy banyak citer pasal makan2 & petua2 blog....

Queen said...

nik biar je kat situ..in case system failure ke ape ke kan...reader blog boleh bgtau kat situ..lebih2 lagi kalautak leh nak komen entry ke ape kan/...heeee

tapi takpernah amik pusing sape2 yang komen situ kecuali utk report failure..heee

Mama Zharfan said...

so far ok je, sbb me kan blogger newbie..kalau dh rasa disgusting, akan remove jugak :)

...etiey erywan♥ said...

wah...betul222... ai pun dah bape kali letak. tp rasa cam perlu..so, letak balik. pastu segala macam iklan pulak yg ada. jangan harap ai klik. tak hingin pun :P

Hidayah said...

hi.salam kenalan..saya tak letak lak shoutmix kat blog coret2 kat blogshop adela khas utk iklah je ponnn

Iena said...

aku pon dah delete!
mls nk pusing kepala ngan msg dr anon yg tetiba nk wak taik! ;p

mama rifQy said...

so far,,ok lagik..ye la..me pon sangat2 baru!hikHikkkk..mmg xtau ape2 lagikk!kihkih..

n@m@n said...

sekadar tengok je ape yg ada kt shoutmix..hehe


yg tak best ramai spammer kt shoutmix..

Akma Azlin said...

Hm..betul3!!
Salam.dh lunch?

MrS. F!zA said...

hehe mmg tk suka pon org duk ckp dh follow follow me back tgk xde pon follow..mmg selalu ignore je..ekeke

Afne said...

sbb tu afne tak letak shoutmix widget tu. kadang ada yg tinggal komen soh jenguk blog jualan la, jd follower la.

Ieda Al-Habsyi said...

sama la, ieda pon tak suka org pakse2 polo,

haa..nak buat giveayaw lagi ek, nak joinnnn!! :)

zura@iwan said...

betui2..suka buat iklan kt shoutmix tu..ingt tmpt iklan ke..hehe..

kita pon tgk apdet nk delete mn follower yg x penah update

♥MAMA♥ said...

a'aa kn cukup x suke bile org dtg buat iklan kat blog kite,pastu ntah apa2 ada tu siap suh follow blog dia,suke ati kite la kn nk follow ke idak,ekekke...mcm k.da pun bukan blog tegar mana pun,kalu rasa nk update entry,update..kalu rasa nk BW,so BW..seme ikut mood,yg penting hepiii!!..hahaa lg sempoiiii,ekkeke

SyUhAdA said...

btol tu..
geram je tgk iklan byk2..

ieda said...

aah akak punn x suke .. iklan2 nie .. entah aper entah ...

Tukang Merapu Wan Nooriha said...

sabar eryn bagus gak ko dah delete.wei naper xcakap wak pcm gath kecik-kecilan.nnt kalu ko buat calling2 la aku yer

mama_umar_maryam said...

heheh,kt blog aku klu iklan2 tu mmg adelah,kdg org dtg sbb BW..aku ok jer,selagi xde yg sgt2 irritating

julia said...

bgs lah keputusan muktamad ko ni nyah, wat menyemak kat blog ko jer wat per...aku sokong heheheh

Farra Dhelina said...

kak amyyyyy...kt pya dah bersawanggg..jgn tgl kan dakuuuuuuuu hehehehe... tiada paksaan hiks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...