Followers MamaTisya

Thursday, November 11, 2010

pls HELP me!!!


nk citer psl susu and nk mintak tlg,
kalo saper2 tau kt mn ada promo
susu DUTCH LADY 123 ni skarng
yg murah2 dlm rm17-18,
tlg inform aku ye..kt umh ada 1 pek je lg....
normal price rm22-23 ..
slalunye mmg aku borong time promo la
paling murah promo thn lps kt carrefour dlm rm16++
tp skarng rsnye tk dpt dh rege tu
paling murah pn mayb dlm rm17++
so saper2 ada info samada
kt giant,carrefour,tesco or ada tmpt lain yg tgh promo
sila inform aku ye secepat yg mungkin.....tq

ni bkn gmbr latest...ni gmbr lastyear
time tu susu DUTCH LADY 123
ada promo murah giler kt carrefour
rm 16++ utk 1 pack
so aku borong 10 pack trus

yg ni plak bli time jcard kt ou thn lps

ada dpt buku kartun yg kt channel Playhouse Disney
suka tisya bc buku2 tu cz die peminat kartun chanel 613
bli brg DUTCH LADY rm100 dlm single resit
and ada akaun astro..bole dpt brg2 kt bwh ni
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

beg sandang DUTCH LADY yg cute

beg astro

dlm beg astro tu ada krayon & stiker ni
aku bab2 dpt free gift ni mmg suka
**yg ni promo time jcard thn lps

korang suka tk minum susu DUTCH LADY???
aku suka bangatttt :)
time pregnant dlu, aku mmg tkleh nk minum susu tepung
so mmg aku minum susu DUTCH LADY kotak saje
bli yg flavour chocolate & strawberry
lps tu dlm pantang minum yg low fat utk breastfeed


stay slim..slim ke :-p

tringat time join event World Milk Day
byk aku collect susu even p sorg2 :)



**korang suka minum susu apa...susu tepung or susu kotak??
aku susu tepung mmg tkbole msk langsung ...huhuhu

**yg tau kt mn ada promo DUTCH LADY 123
jgn lupa inform ye...pls HELP me......tq




25 comments:

HoneyvsBee said...

Uit. .anak kite pun minum susu tu,tp tk penah plak borong2 or dpt adiah astro tu. ...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

nanti kalo kita tau kita bagitau k...wah suka2 banyak free gift...susu balqis jarang free gift time2 tertentu jerk...wah aktif amy ni ek sampai larget milk pun join sekali...leh la tisya jadi duta nanti...banyak borong..

HoneyvsBee said...

Oh jcard. .hehe jarang pergi jcard ,main hantam beli je. .rajin mama tisya ni. .

UmiDAnisH said...

huhuhu.. tak tau plak ada promo best camtu.. danish takleh minum susu tu.. dia jadi demam je plak.. tak serasi kot.. bestla tisya banyak stok hadiah

Nana said...

SAMA LA bese bli susu time promo
tp skang ni damia dah stop susu
dia xmnm dah...dia mnm milo plak

Wina Momma Kira said...

a'ah kat Carrefourlah selalu ade promo tapi dh lama x gi C4 nie huhuhuuu

my Kira pun minum susu DL 123 jugak & so far yang paling murah kat kedai runcit dkt ngan rumah RM19.90 jek

nak tau jugak kalau² ade lg murah..

samalah kite..wina pun xleh minum susu tepung so preggy nie mmg wajib minum DL strawberry tiap² pagi :-)

Sidratul Muntaha said...

kat tmtp aku.
ade kedai ubat ban on tong
situ jual susu n pampers budak murah2
cuba ko try pergi...
ko tahukan?!
kat selayang....
tak jauh dari pasaraya n kedai HOI pun dekat2 situ
nnti klu ko tak conform mana jlnnyer
ko calling aku or email aku
nnti aku bg direction

atty's said...

dah lama tak borong susu..sejak fir tak menyusu dah..hihih..skrg dia rajin minum vico..tak pun susu dutchlady choc yg dlm kotak

AshAnas said...

same la kite, minum susu kotak je... org ckp klu time pregnant kite minum susu tu, anak pun akan serasi ngn susu tu je, tul ke? sbb anas takleh minum susu lain selain dutch lady tau... shira br mix kan fm kt die, die cam susah sket la nak minum susu, nak nenen jugak...
hm, pasal promo, shira newbie, tatau sgt, hehe...

[-suziey-] said...

aQeel pn minumm susu tu..laam dh xbeli sbb skali beli haritu 17++ trus borong smpai 10..asal jmpa je borong..hehee

Faryza said...

saya pun mengandung ni suka minum susu kotak DUTCH LADY ..sedap..kan..
tp cam ne akak leh dpt mcm2 jeles ni.hehehe

haa sogo tgh bt warehouse clearance 11-14 nov.
tgk dlm catalog DUTCH LADY 456 rm18.90
kat ofis ni ada staff tu selalu borong susu DUTCH LADY anak dia kat sogo.

Aku...Dia....&...Kamu said...

samalah Acha pun minum susu ni gak...sal hujung bulan jer mesti cr promo kat mana..last month dapat yag 1.1 Kg Rm19.90 ok lah tu...susah dah nak dapat yg murah lagi...tu saya beli kat saujana utama..area umah...kdg2 beli kat kedai ubat cina harga lebih kurang tu juga....SAYA BUKAN PEMINAT SUSU...masa ngandung tu terpaksa....

Diyana Zulkifli said...

wah..banyaknye borong!blum penah beli promo murah camtu..huhu..:(

Mama Zharfan said...

anak me masa kat msia pun minum susu ni gak, tp choc flavour
me tak minum susu ;) time preggy pun tak minum sbb tak suka :p

cikbedahlaser said...

http://www.shoppingnsales.com/

try masuk situ kot ade... tp td usha2 ade pureen je...

Cujie said...

errynn,

hari tu try kasi Alesha minum dutch lady 123 ni tp dia tak brape gemar. Cujie pula suka sebab dia pekat dan penuh buih kalau kita goncang dalam botol susu.

Alesha still ngan dumexnya, nanti kalau jumpa yang RM17++ will let you know ok...

Hezesuze said...

orait bebeh..nnti weols try tanye kedai depan rumah weols nie hehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tataw plak amy psl promo tu..
Tisya minum dutch lady gak ke, sama la ngan Alya, tp dh 4,5,6- madu. saje je mak train die minum susu save bajet, kalo dibuat minum S-26 .. rabak!!! hihihihi..

sw33tdarling.com said...

uihh mmg jimat ler kalau beli time murah & borong banyak2...

me takde peluang coz kuasa veto kat tangan hubby.. lantak pi dia, duit dia! hahahaha

Delimasari said...

jimat2222

e!ya said...

mydhia pon mnum ssu tue..tp ssh la nak jumpe herge rm17++ paling murah pon leh dpt rm19++ besh toi klu dpt rm17++ kompom trs borong byk2..kita pon suka ssu dutch lady..nyum2

mama rifQy said...

na paling suke beg itu!!!

Akma Azlin said...

Salam. Singgah sambil mengantuk Allahuakbar! ~mengeliat!

Queen said...

skang susu ape pun tak bleh masuk..telan jus dan yogurt jela...huhu

tiefazatie said...

hihi..sori...ifa xde adek2 kecik dh nie..xpe..kalu nmpk ifa bgtau ek..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...