Followers MamaTisya

Monday, November 8, 2010

korang BERANI ke TAKUT???


aku tkde la berani sgt
tp kalo takat sentuh tu ok lg la
kalo soh aku pegang sambil lilit kt leher, mcm slalu kita tgk tu
rsnye idak la kn..mau pengsan aku...hahahaha
tisya pn takut,dk tepi je...

bila sentuh kulit ular, rsnye sejuk+ licin & geli2 gtu
tp nk gk bergmbr ngan ular
adik aku plak saje lmbt2 nk snap gmbr aku
katanye nk soh aku bermesraaaaa lama skit ngan ular :-p

adik ipar aku & adik2 nye yg dk pegang ular gk

tkleh tgk lama2...rs mcm ular tu nk patuk je:-p

ni ada penjaga zoo dk pegang ular kecik ni
die soh aku pegang tp aku rs tk bole plak nk try
padahal dlm hati nk try gk
tp disebabkn ular kecik tu mcm menjalar je...
ngeri plak..huhuhu

ni adik aku & adik ipar aku pakat pegang ular kecik tu rmi2



**korang BERANI ke TAKUT nk sentuh/pegang ular
or ada yg pernh pegang ular sambil lilit kt leher???




21 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

kalo kita takut...& geli sebab kulitnya lembap2 then licin...geli2...tak pernah pegang pun...

Ieda Al-Habsyi said...

ieda mmg takut ngan ular, geliii! nak tgk pon takmampu! huhuh!

diana said...

arrrgggghhh...
kalau say memang tak pegang la..
tengok pun tak mau..ni kan pulak nak pegang..

Nana said...

ha..memang xberani la geli geleman...heheh penah g downtown cheras ada kedai ular dia suh pegang kita lari dia saje je kejar haha jahat

MrS. F!zA said...

akk berani la jugak sentuh...fza kalo tgk ular dr jauh je w.p ular tu duk lam bekas kaca.. geli+takut.. eeee...

ita cutevirus said...

ery,
tgk kulit ular yg bersepah kat blakang umah pon dah meremang bulu roma...
inikan pulak nak pegang...
takde ler...

*azni* said...

geli takut seriau semua ado..tak berani den nk pegang..buat nye tibe2 dia ngapp tgn kite..haru biru jwb nye..

Bulan said...

takot!!!!!!!! eeeiiii!!! xpandang pon entry nih teros scroll bawah2.. kekeke.. aku pobia ulor le erin

[-suziey-] said...

OMG..klu aku mmg xdela nk pegang..bkn xberani tp geliiiiii yg lebih..haahha dh la lembik2..sejuk plak tu..eeeee

Hezesuze said...

weols tak takot tapi geliiiii...hehe

julia said...

confirm aku tak pegang weh...nak g dekat pun idak lah...ngeri aku hah...

Hanz said...

TAKUTT!!! i orang pertama cabut lari! even yang dalam kurungan berkaca pun tak berani dekat sebab geli pun ada...

Tabik kat u sebab berani..

mummy_ayu said...

ayu dulu time cinta2 pernah gam amik gambar ngan hubby..ular swa atas bahu..scary but nak gak..tapi seram sejuk satu badan...

Delimasari said...

kte compirm x pegang
mmg geli wehhhhhhhhhh

momguess said...

hari ni n3 ko melawat ZOO erk
bagus wey
sbb dh lama gile aku xg zoo

firahadifa said...

aku takutzzzzzzz

firahadifa said...

aku takutzzzzzzz

mama rifQy said...

ohhhhhhhhhhhhhhh!! sangat la takut n GEliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!me mmg takkan pegang!!

zura@iwan said...

ermm nk kata berani tu x ler...tp aku bleh pegang...x rasa geli pon ler...aku penah pegang ular sawa..hehe..

tp kalu yg bbisa & ganazzz x leh ler..kang dia patuk..hehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

wajib ler TAKOTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT....nak tgk pun dah geli...huhu

tiefazatie said...

eiii...ifa geli...xmungkin akan pg dekat pun sis!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...