Followers MamaTisya

Monday, November 1, 2010

1st time menang contest thru slogan :)


actually aku jrg join contest yg melibatkn slogan
cz tk brp reti sgt nk pk slogan terbaik
tp br2 ni aku saje cuba nasib utk join
contest asfieda utk wt slogan

"SAYA LAYAK UNTUK DAPAT VOUCHER TERSEBUT KERANA....




dan akhirnya aku berjaya...
actually penganjur bermurah hati
cz smua yg join dpt voucher makan
sama ada kt Makan Kitchen @ Tosca
lgpn tk rmi yg join kn dlm 8 org tk silap
aku menang voucher mkn 50 % @Makan Kitchen
valid datenye smlm so aku dh wt reservation on saturday
jom layan gmbr yg sempt aku snap

hotel ni baru...tapak hotel crown princess
pastu tmpt karaoke yg Plaza Yow Chuan lama
kiranye dr opis aku dkt la
dr umh keramat pn dkt juga:)

susunan meja ada mcm2 style

tmp main menu mcm nasi + lauk pauk

cni food mcm tandori,roti nan


yg berasap tu tmpt sup2..pastu ada satay & ikan bakar

tmpt ABC,cendol & eskrem






tgu next entry aku update food yg aku mkn :)






19 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah tahniah rezeki pagi2 ni...kiter pun sama kalo contest bab slogan2 ni yang paling lemah sekali nak reka ayat...wah best hadihanya..

Miza Yusof said...

tahniah sis. bestnya :)

Nana said...

eh xtau plak pasal contest ni hehhe tahniah2

Hezesuze said...

pergghh tgok deko pun dah terliuh nie..belum tgok menu nye lagik haha

AyuArjuna BiGoshh said...

best tgk makanan2 kat situ...rasa lapor lak walaupun dah makan sepinggan mee goreng pg ni

aYu said...

waa..
congrates sis~

[-suziey-] said...

waa rezeki..nk join sekaki bole..ekeeke:p tahniah..menarik tu tpt tu..confirm mahal giler..tp dh dpt 50% sgtla bertuah..hehee

Sidratul Muntaha said...

congrats ,congrast..
wahaha
rezeki betul.

Softtouch [Hanim] said...

tahniah amy....best tu dpt voucher 50%...murah rezeki

Ieda Al-Habsyi said...

tahniah dpt mkn free! :)

sw33tdarling.com said...

woow bestnya dapat baucer makan...

POSH76 said...

Tahniah!!mmg berbaloi kalau bess buleh ler cuba ni hehe

zura@iwan said...

tahniah....best giler tmpt ni..

Mama Zharfan said...

congrats :) so kena byr berapa lps discount 50% tu?

asfiedaimpiana said...

Hihihhhii..mcm ne besh x? Untungkan bleh save 50%.
Mesti rasa nak pergi lg.. Hehehee
Pssstt - me ada lg voucher nak redeem tp kali ni kat tosca plak, hadiah menang contest DT lg laa... hihihii
Cuma yg 2d1n jer simpan utk hujung thn

julia said...

tahniah....bestnya ko menang hah...

Akma Azlin said...

macam best je tpt nih!

Farra Dhelina said...

taniah!!

ibuayahdamia said...

tahniah yer...best2 best2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...